Team Leader Ordering ()

Beschrijving:

Delhaize België maakt deel uit van de Delhaize Groep en neemt een unieke plaats in op de distributiemarkt. Vandaag telt onze groep ongeveer 158.000 medewerkers in 10 landen en 3 continenten. Ons Belgische netwerk bestaat uit 853 winkels, waaronder de Delhaize-supermarkten, Tom&Co en Red Market. In 2012 was dat netwerk goed voor een omzet van 4,9 miljard euro en een marktaandeel van 25,44%.

Zoek jij een innovatieve omgeving waar je je talent kunt ontwikkelen? Wij bieden je alle troeven om een boeiende en veelzijdige loopbaan uit te bouwen.

De Team Leader Ordering is verantwoordelijk voor het verzekeren van de dienstgraad van de aankoop en het maximaliseren van de houdbaarheid (of minimaliseren van het aantal dagen voorradig zijn) van producten die naar alle Delhaize-winkels in België, zowel geïntegreerd als aangesloten, verstuurd worden. Hij beheert het Ordering Team en optimaliseert de communicatie en interdepartementale processen.


Jouw verantwoordelijkheden

Teneinde kwalitatieve diensten te leveren aan alle winkeltypes om zo de klantentevredenheid te verzekeren, zorg je ervoor dat de leveranciers hun bestellingen op tijd krijgen. Je optimaliseert de voorraden en de dienstgraad van de CRP-leveranciers om ervoor te zorgen dat de producten op tijd en met een maximale houdbaarheid aan onze stapelplaatsen worden geleverd .

Om een duurzame structuur te creëren ter ondersteuning van de dienstverlening optimaliseer je als Team Leader Ordering bovendien de organisatiestructuur door de interne en externe processen continu te herzien, duurzame voorspellingstools te creëren, de interdepartementale communicatietools te verbeteren en de teamplanning af te stemmen op de operationele behoeften.

Ten slotte zal je als Team Leader Ordering optreden als een people manager en de ordering teams surveilleren, ondersteunen en coachen in hun dagelijkse activiteiten. Je zal je teamleden motiveren door een duidelijk zicht te bieden op hun dagelijkse, wekelijkse en jaarlijkse prestaties en je zal hun betrokkenheid en impact versterken.

– Je beschikt over een Master met een ervaring van minimum 5 jaar binnen een supply chain omgeving.
– Ervaring in project- en people management is noodzakelijk.
– Je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden in het Nederlands, Frans en Engels en kan anderen overtuigen en meenemen in veranderingsprojecten.
– Je bent in staat om een strategische visie te ontwikkelen. Je bent analytisch aangelegd en in staat om een werkbaar actieplan te ontwikkelen en ten uitvoer te brengen.
– Je bent resultaat- en oplossingsgericht.
– Je gaat proactief en transparant te werk en je bent stressbestendig. Je bent een voorstander van change management
– Je kan goed overweg met MS-Office toepassingen.

Ons aanbod

Een aantrekkelijk loon met bijkomende extralegale voordelen, reële doorgroeimogelijkheden, toffe collega’s en een aangename werksfeer. Bij Delhaize vind je niet enkel de uitdaging, maar ook de fun.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *