TEAMLEADER ONDERHOUD ()

Beschrijving:

Peoplemanager met kennis van mechanica

Als teamleader onderhoud ben je samen met je collega verantwoordelijk voor de dagdagelijkse organisatie en uitvoering van het mechanische onderhoud. Je speelt alert in op de acute onderhouds- en herstellingswerkzaamheden en zorgt voor de implementatie en planning van het preventieve onderhoud en grote revisies. Hierbij stuur je een team van tien mecaniciens aan die je dagelijks taken toewijst en die je bijstaat tijdens de werkzaamheden. Je draagt veiligheid hoog in het vaandel en waakt over een correcte navolging van veiligheids- en technische voorschriften. Je maakt deel uit van een goed georganiseerde wachtdienst en rapporteert aan de onderhoudsmanager.

Je behaalde een technisch bachelor- of een ingenieursdiploma en hebt bij voorkeur ervaring in een onderhoudsfunctie. Je beschikt over een goede kennis van mechanica en bent dankzij je leidinggevende capaciteiten in staat om een team van mecaniciens te motiveren, technisch te ondersteunen en te coachen. Je werkt ordelijk en gestructureerd en voert ook mee administratieve taken met de nodige zorg uit. Je bent gedreven om de dagelijkse processen kritisch te bekijken en zelf verbeteringsvoorstellen te doen. Ten slotte toon je je stressbestendig en hou je ook in crisissituaties het hoofd koel.

Een job binnen een dagdienst waarbij je zowel je leidinggevende vaardigheden als je technische expertise dag na dag kan inzetten en dat binnen een dynamische werkomgeving waar initiatief gestimuleerd wordt. Een bediendecontract met een mooi pakket aan voordelen dat je inzet en ervaring valoriseert. Een stabiele werkgever die deel uitmaakt van een internationale groep.

Interesse?

Stuur vandaag nog je sollicitatiebrief en cv met vermelding van referentie BE699028 naar Hudson, t.a.v. Liesbeth Reychler, Moutstraat 56 in 9000 Gent, tel. 09/243 89 90, [email protected], www.jobs.hudson.com. Je sollicitatie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.

SADACI (www.sadaci.be), gevestigd in de Gentse kanaalzone, is in Europa de voornaamste producent van Molybdeen en Ferromolybdeen voor de metaal- en staalindustrie. Door de voortdurende innovatie heeft Sadaci een belangrijke en sterke naam opgebouwd bij haar klanten in Europa en de rest van de wereld. Sadaci stelt 150 personen tewerk en realiseert een omzet van 210 miljoen euro. Sadaci maakt deel uit van de internationale groep MOLYMET, een beursgenoteerde Chileense groep met productievestigingen in Chili, China, Mexico en Duitsland.Om hun onderhoudsteam te versterken wenst Sadaci over te gaan tot de aanwerving van een (m/v) TEAMLEADER ONDERHOUD

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *