TECHNICAL MANAGER ()

Beschrijving:

Met sterke people management skills en een passie voor vernieuwings- en optimalisatieprojecten!

– Je zorgt voor een correcte organisatie, coördinatie en supervisie van alle onderhoudsactiviteiten binnen het Industrieel Mail Centrum (IMC) in jouw regio en dit meer bepaald voor wat betreft de terreinen, de gebouwen en het machinepark.

– Je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor volgende activiteiten: het beheer en de verdere ontwikkeling van alle veiligheidsaspecten, de opvolging en supervisie van de technische aankoopactiviteiten van het IMC, de uitwerking van investeringsplannen m.b.t. noodzakelijke onderhoudsbehoeften op middellange en lange termijn en het beheer van de operationele aspecten van het lokale ICT park (in overleg met de respectievelijke ICT diensten)

– Je draagt actief bij tot het bepalen en het implementeren van de optimale productiestandaarden in samenwerking met het centrale departement Operational Excellence en dit op basis van marktstudies en benchmarking.

– Je verzekert dat het Technische Departement van het IMC op elk ogenblik over de nodige kwantiteit en kwaliteit van gemotiveerde medewerkers beschikt die vereist zijn voor de realisatie van alle korte- en middellange termijn objectieven. Hiervoor zorg je enerzijds voor een correcte aansturing van je eigen interne team (+/- 10 FTE’s). Anderzijds garandeer je een optimale inzet van externe partijen die continu worden ingeschakeld ter ondersteuning van de onderhoudsactiviteiten.

– Je werkt actief mee aan de uitwerking en implementatie van projecten die kaderen binnen de bedrijfsvisie van « continuous improvement » van de operationele processen. Hiervoor werk je samen met het centrale departement Operational Excellence en de Production Manager van het IMC. Daarnaast initieer je ook meer specifieke projecten met betrekking tot de problematieken binnen je eigen departement (onderhoud, veiligheid, aankoop, budgetbeheer,..).

– Je ondersteunt, met technische analyses en haalbaarheidsstudies, projecten met het oog op vernieuwing van het IMC machinepark. Hiervoor werk je nauw samen met de Projectmanager verantwoordelijk voor vernieuwing van het machinepark (de ‘Visie 2020’ manager)

– Je rapporteert aan de Operations Support Manager

– Je bent Industrieel of Burgerlijk ingenieur (bij voorkeur Electro-mechanica) en hebt minstens 10 jaar relevante ervaring (bv maintenance verantwoordelijke in een productie omgeving, project manager in het kader van grote productie/maintenance/industrial engineering projecten,..)

– Je hebt een degelijke algemene technische kennis van geautomatiseerde productiemachines en bent bij voorkeur vertrouwd met facility management in een industriële omgeving.

– Je hebt ervaring met contractbeheer in het kader van geoutsourcde activiteiten en weet het werk van externe providers correct te superviseren en bij te sturen.

– Je bent vertrouwd met het opstellen van budgetplannen en uitwerken van investeringsanalyses.

– Je weet aankoopprocessen en kwaliteitsprocessen (TPM, ISO, PVO-analyse,….) correct op te volgen en bij te sturen.

– Je slaagt erin een team van mensen van verschillende niveaus aan te sturen en je management stijl hierop correct af te stemmen. Je kan anderen motiveren en hen op een positieve manier begeleiden/coachen doorheen veranderingen.

– Je bent ondernemend ingesteld en weet je ideeën op een pragmatische manier om te zetten in een concreet projectplan.

– Je spreekt vlot Nederlands en Frans en hebt een behoorlijke kennis van het Engels.

BPost biedt tal van toekomstperspectieven, mogelijkheden voor een snelle evolutie en meerdere opleidingen in een werkomgeving waar competenties centraal staan, samen met de gelijkheid aan kansen en diversiteit. Een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen (waaronder een wagen) wordt aangeboden.

Interesse?

Stuur uw CV en motivatiebrief met referentie BE699228 naar Hudson, t.a.v. Marleen Vanbuul naar [email protected] . Hudson, Marcel Thirylaan 75, 1200 Brussel, tel + 32 (0)2 610 27 06.

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Bpost heeft de ambitie om de sterkste en de betrouwbaarste postoperator te zijn. Ze steunen op hun kerncompetenties om nieuwe activiteiten te ontwikkelen die bijdragen tot hun duurzame en rendabele groei in een veranderende wereld. Ze willen het verschil maken voor hun klanten en de samenleving door de gedrevenheid van hun medewerkers. Om de operations verder uit te bouwen in de regio Oost/West Vlaanderen, zijn ze vandaag op zoek naar een nieuwe (m/v):

Technical Manager

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *