Technical Product Engineer ()

Beschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor het product -en marketingbeleid binnen de EMEA regio en fungeert als tussenpersoon voor de verschillende interne departmenten (sales, engineering, productie, R&D, enz.) tegenover de groep. Binnen deze technische markt analyseer je de markt naar consumenten en concurrenten. Je denkt mee naar gebruiks -en toepassingsmogelijkheden en en stelt mee het marketingplan op naar het product of gamma. Vanuit een goede product -en marktkennis mede door de hulp van interne afdelingen breng je het equipment onder aandacht van de grotere groep. Van hieruit stel je een beleid op dat kan dienen in strategische beslissingen. Je maakt intern deel uit van het marketing team en vertaalt het algemene beleid naar specifieke richtlijnen.

Je genoot een hogere technische opleiding (industrieel ingenieur of gelijkwaardig door ervaring) en heeft een eerste relevante ervaring binnen de industrie met product management processen en tools. Ervaring met product management of marketing binnen een high tech omgeving is een pluspunt in jouw kandidatuur. Je hebt goede communicatieve skills, bent analytisch ingesteld en kan communiceren op verschillende niveau’s.

Je maakt deel uit van een internationale onderneming met een breed netwerk. Zij voorzien een gepast salaris op maat van uw competenties aangevuld met extra legale voordelen.

Jan Goris
+32 490/57.55.73

Onze klant is producent, ontwerper en leverancier van high tech componenten binnen de industrie. Ter versterking van hun team in in Kontich nabij Antwerpen kijken wij uit naar een Technical Product Engineer (m/v).

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *