Tweetalig Cliëntbeheerder ()

Beschrijving:

Vanbreda Risk & Benefits is de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar en consultant op de Benelux markt. Wij verlenen diensten op het domein van verzekeringsmakelaardij, consultancy en risk management aan middelgrote en grote ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland. Door onze grote marktkennis, doorgedreven specialisaties en technische know-how kunnen wij gespecialiseerd advies op maat bieden. Onze service is een verdienste van 500 professionele en gedreven collega’s. Ieder van hen kan zich ontplooien volgens eigen karakter, competenties en verwachtingen.

 

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als back office medewerker sta je in voor een professioneel administratief beheer van de verzekeringsdossiers van onze klanten. Je zorgt ervoor dat de polissen, op maat uitgewerkt, nauwgezet worden opgemaakt en opgevolgd en zowel voor onze Nederlandstalige als Franstalige klanten.

Je bent de interne gesprekspartner van jouw cliënten betreffende hun verzekeringsdossiers en dit binnen de aan jou toegewezen verzekeringstak. Je houdt hun dossiers administratief op punt, zorgt voor de polisopmaak, volgt aanpassingen op en helpt de cliënt verder bij mogelijke administratieve vragen of problemen.

Voor de polisopmaak verzamel je de nodige gegevens bij de verzekeringsmaatschappijen: je doet navraag over polisvoorwaarden, tarieven en dekkingen en volgt op dat je van hen tijdig alle gegevens ontvangt.

Je ondersteunt de account manager die de commerciële contacten met jouw cliënt onderhoudt: je bereidt cliëntenbezoeken voor, maakt inventarissen op en informeert hem in geval van problemen of mogelijke opportuniteiten.

Wat zijn jouw vaardigheden?

Ben jij tweetalig Nederlands/Frans? Ben je communicatief en administratief sterk? Heb je affiniteit of interesse in verzekeringen? Kan jij je terugvinden in onderstaande competenties?
 Dan ben jij dé persoon die wij zoeken!

 • Je hebt een bachelor diploma behaald binnen een administratieve/financiële opleiding, bij voorkeur binnen Financiën/verzekeringen of rechtspraktijk.
 • Je bent tweetalig Nederlands/Frans, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent klant- en servicegericht en gaat proactief op zoek naar de juiste oplossing.
 • Je werkt zelfstandig en probleemoplossend.
 • Je bent sterk in administratie en werkt accuraat en gestructureerd.
 • Je bent analytisch en werkt graag met cijfers en complexe vragen.
 • Je komt terecht bij een professionele en groeiende makelaar en een stabiele werkgever waar medewerkers cruciaal zijn voor ons succesverhaal.
 • Er is een dynamische werksfeer met ruimte voor autonomie, initiatief en groeikansen.
 • We voorzien een degelijke opleiding en een ruime waaier aan bijscholingsmogelijkheden.
 • We hanteren een open bedrijfscultuur, een hands-on mentaliteit en korte communicatielijnen.
 • Daarenboven kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket inclusief extralegale voordelen en een sociaal plan.
 • Maar ook meer dan dat. Een functie met aandacht voor de combinatie werk-privé, een gezonde geest in een gezond lichaam en zo veel meer!

FEFEFE

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *