Uitzenconsulent(e) Houthalen m/v ()

Beschrijving:

Als uitzendconsulent(e) ben je de schakel tussen het bedrijf en de uitzendkracht: door jouw kennis van de arbeidsmarkt en je overredingskracht,probeer je uitzendkrachten en opdrachtgevers met elkaar te matchen.
Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van en het interview met potentiële uitzendkrachten, je noteert de vacatures, je rekruteert en selecteert geschikte kandidaten.
Je bent eveneens verantwoordelijk voor administratieve taken zoals de loonadministratie, de facturatie, het invullen van sociale documenten en de opvolging van elke uitzendopdracht.
Je werkt pro-actief en stelt spontaan kandidaten aan bedrijven voor. Je beschikt over sterke sociale vaardigheden, een flinke portie inlevingsvermogen en een goede mensenkennis.
Je bent vriendelijk, stressbestendig en flexibel ingesteld.
Verder beschik je over een grote dosis creativiteit en durf je initiatieven te nemen.
Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en je bent een commercieel talent.
Het zorgvuldig afhandelen van het administratieve proces vormt voor jou geen probleem en je kan vlot overweg met Word en Excel.
Je beschikt over een diploma hoger onderwijs (min. Bachelor/Hogeschool) en woont in de regio Houthalen.
Je hebt reeds een tweetal jaren werkervaring in de uitzendsector, of gelijkaardige ervaring in een commerciële binnendienst.
Tot slot ben je enthousiast en leergierig. Actief Interim biedt je een boeiende functie met ruimte voor initiatief binnen een jonge en dynamische organisatie.
Je kan rekenen op een motiverend salaris, aangevuld met extralegale voordelen.

Actief Interim : VG.20/BUP – W.INT.033 – B-AA04.020
Actief Construct: VG.806/BC – W.INTC002 – B-AA04.019
Actief NV : 01018

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *