Uitzendconsulent(e) Konvert Interim Diksmuide ()

Beschrijving:

Konvert Interim is een op en top Belgisch familiebedrijf dat al bijna 50 jaar borg staat voor kwaliteit en service in de uitzendsector. Met meer dan 200 toegewijde medewerkers en meer dan 50 kantoren behoort Konvert Interim vandaag tot de nationale top 10. “We work as one” is de perfecte synthese van de identiteit van Konvert Interim. Wij zoeken voortdurend getalenteerde en enthousiaste medewerkers die mee het verschil kunnen maken in onze verdere expansie.

Als UZC ben je een echte duizendpoot : je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor, de intake van vacatures en de permanente zoektocht naar potentiële kaniddaten. Je contacteert telefonisch met bedrijfsleiders en HR managers om de uitzendkrachten te matchen met de juiste vacature. Je bent de link tussen de klant en de uitzendkracht : een nauwe opvolging van elk dossier en elke uitzendkracht is voor jou van groot belang. Bovendien draag je bij tot de uitbreiding van het klantenbestand via een actieve telefonische prospectie.

 De ideale kandidaat..

  • is een communicatieve multitasker
  • met commerciële drive
  • heeft oog voor kwaliteit
  • kan de nodige prioriteiten stellen
  • en is in staat kandidaten goed in te schatten

Een bachelor opleiding ( of gelijkwaardig door ervaring ) al dan niet aangevuld met enige relevante werkervaring is noodzakelijk. Uiteraard heb je interesse in HR én ben je iemand die houdt van telefonische contacten.

 

 

Als uitzendconsulente heb je een afwisselende job en leer je veel bedrijven kennen in de regio. Wij bieden je reële ontplooiingskansen binnen een gezond en expansief bedrijf dat resoluut kiest voor mensen. Je wordt begeleid door o.a. een goede opleiding, geavanceerde tools en tal van ondersteunende diensten.

Interesse? Stuur dan uw cv en motivatiebrief naar [email protected] met vermelding van referentienummer UZC-STS-DIK

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *