Verkoper Belgacom Center (Kuurne) ()

Beschrijving:

Verkoper

In een Belgacom Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega!

* Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen.
* Je werkt samen met dynamische collega’s die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien.
* Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

Ben je gepassioneerd door verkoop en klantencontacten? Ben je een durver die in teamverband resoluut naar resultaten streeft? Is respect ook voor jou een absolute vereiste? Dan zit je bij ons aan het juiste adres.

Andere profielvereisten:
* Klantgericht, commercieel ingesteld en communicatief vlot.
* Enige ervaring in de verkoop van telecom/ICT-producten is een pluspunt.
* Flexibel, stressbestendig, gemotiveerd en gebeten door telecom.
* Steeds bereid nieuwe technologieën te leren.
* Diploma hoger secundair onderwijs of bachelor diploma.

Ben jij die nieuwe Belgacom Center-verkoper? Mooi, dan bieden wij jou bij je start meteen een intensieve opleiding van 25 dagen, gevolgd door continue coaching en training als je in de Shop werkt. Topverkopers worden voor hun inzet beloond via een aantrekkelijk bonussysteem en verhogen aanzienlijk hun kansen op een vast contract (je start met een tijdelijk contract van 6 maanden).

Als je voor ons kiest, belonen we jouw engagement, drive en passie met een aantrekkelijk en volledig verloningspakket, inclusief leuke voordelen die je leven professioneel en privé, makkelijker en aangenaam maken: smart working, werken bij een bedrijf in beweging, vlot naar je werk, diversiteit, faire loonpolitiek, alle kansen om het waar te maken.

Op onze jobsite www.belgacom.com vind je meer informatie terug over ons selectieproces en onze voordelen. Je leert er ook een van onze verkoopsters kennen, Valerie Gacoms. Neem alvast een kijkje en als je interesse hebt, solliciteer dan online.

Leer ons hier beter kennen. Als grootste nationale speler op de telecom/ICT-markt heeft Belgacom als eerste prioriteit: haar residentiële en professionele klanten altijd en overal met elkaar laten communiceren, dus ook jou en je omgeving!

Onze Consumer Business Unit (CBU) en Enterprise Business Unit (EBU) bieden de residentiële en professionele klanten een uitstekende service op maat en vormen zo het kloppend hart van ons bedrijf.
We staan resoluut achter onze producten: vaste & mobiele telefonie, ICT oplossingen, internetten (3G,4G), cloud computing, FON spot, mobiel betalen, digitale televisie, …

Onze passie? Actief en respectvol luisteren naar onze klanten en hen doeltreffende totaaloplossingen aanbieden op maat van hun specifieke behoeften.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *