VERKOPER – VENDEUR AUDI ()

Beschrijving:

Bent u op zoek naar een professioneel avontuur en wilt u meewerken aan de uitbouw van Audi, een automerk met kwaliteit en standing?

In onze AUDI concessie te Zaventem verwezenlijkt u ons verkoopvolume door middel van:
– Ontvangst en afhandelen van klanten in de showroom;
– Actieve prospectie bij potentiële klanten;
– Getrouwheid tot stand brengen in de commerciële relaties, dmv het opbouwen van een echt partnership, gebaseerd op luisteren en beschikbaarheid.

Uw klanten zijn naast particulieren ook KMO’s en zelfstandigen. In dit kader neemt u actief deel aan lokale evenementen in uw regio.
Naast deze relationele aspecten, verzekert u ook het opvolgen van het klantenbestand en de verkoopdossiers.

– U bent gepassioneerd door auto’s;
– U bent commercieel ingesteld, klantgericht en houdt van prospecteren;
– U bent een uitstekend onderhandelaar, standvastig en volhardend;
– U bent een teamplayer;
– U bent goed tweetalig NL/FR met goede noties van het Engels.

Wij bieden u een contract van één jaar (bepaalde duur) met een aantrekkelijk salaris, extra legale voordelen en de mogelijkheid om te werken in de unieke sfeer van een AUDI concessie.

Gepassioneerd door de automobielwereld en erop uit een nieuwe wending te geven aan uw carrière, schrijf u dan in via de rubriek “Vacatures?? op onze website : www.jobs.dieteren.be

We hebben er bij D’Ieteren meer zin in dan ooit.

Als koploper van het peloton weten we dat
ons succes niet alleen te danken is aan het aanstekelijke enthousiasme van onze ploegen, maar ook aan onze visie op ondernemen. Net deze visie, die door al onze medewerkers gedeeld wordt, maakt dat de D’Ieteren-groep functioneert als een dynamische, verantwoordelijke, integere en commercieel succesvolle gemeenschap waar het prettig werken is.

Als je dus, net als wij, vindt dat respect, ondernemingszin, klantvriendelijkheid, loyaliteit, professionele ingesteldheid, een open geest en leadership essentiële begrippen zijn, dan hebben we elkaar zo goed als zeker één en ander te vertellen…

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.