WANTED! PROJECTLEIDER – INDUSTRIELE STAALCONSTRUCTIES – GENT 3360433 / 452 C ()

Beschrijving:

Ben jij een ambitieuze starter of een ervaren professional? Je vooruit helpen in jouw carrière is de missie van Manpower ONE. Samen gaan wij voor jou op zoek naar de boeiendste jobs onder een vast of tijdelijk contract.

Voor een firma gelegen rond Gent, en actief in Industriële Staalconstructies zoeken we een ambitieuze Projectleider / werfleider / werkvoorbereider.
Dit voor een onmiddellijke vaste aanwerving

Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de werven. De staalconstructies worden in het atelier gebouwd, en worden erna op de werf gemonteerd. Het is jouw taak alles van a tot ze op te volgen. Dit wil zeggen dat je zowel aanwezig bent op de werkvloer als op kantoor.
Je hebt een team van 10 collega’s die rechtstreeks aan jou rapporteren.
We kijken hard uit naar kandidaten die ervaring hebben in de staalbouw, bij voorkeur in de industrie.
Jouw diploma is niet van belang. Jouw vakkundigheid des te meer.
Je bent een manusje van alles: je weet wat staal is, je kan lassen, je kan werken met autocad of Solidworks, je weet hoe een team te motiveren, je bent een voorbeeld voor je personeel!
Je kan rekenen op een stabiele firma die wil groeien. Deze firma biedt mensen met ambitie een mooi verloningspakket. Je krijgt een voorstel volgens ervaring en kennis.
De firma biedt een jarenlange ervaring en biedt veel mogelijkheden en kansen.

Are you the ONE ? Stuur je cv met motivatie door naar [email protected]
Succes !

Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk gevulde online vacaturebank. Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst – of een stuk ervan – vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes ! Manpower Online

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *