Werving & Selectie Consultant te Gent ()

Beschrijving:

Voor één van onze klanten te Gent zijn we op zoek naar een ervaren werving & selectie consultant.

Als Werving & Selectie Consultant draag je de volledige verantwoordelijkheid voor jouw rekruteringsopdrachten:
Het uitbouwen en up-to-date houden van een kwalitatieve database aan gescreende professionals behoren tot je dagdagelijkse activiteit. Via gecoördineerde wervingsacties zorg je voor een continue instroom van valabele kandidaten. Na een eerste grondige CV screening, nodig je de kandidaten uit voor een competentiegericht diepte-interview en eventuele vaardigheidstesten.

De juiste kandidaten weet je op een vlotte en professionele manier in contact te brengen met de juiste opdrachtgevers. Sterke talenten stel je uit eigen beweging voor aan bedrijven. Het volledige traject volg je nauwgezet op door jouw persoonlijke én resultaatgerichte aanpak. Je opdracht is pas geslaagd bij de effectieve plaatsing én periodieke opvolging van de geplaatste kandidaten.

Je draagt de volledige verantwoordelijkheid voor het behalen van de omzet- en margedoelstellingen door het optimaal bewerken van je prospect- en klantenportefeuille. Je bezoekt klanten en leert hun noden inzake HR kennen. Door een professionele service en constante betrokkenheid, onderhoud je contacten en begrijp je tot in de puntjes de behoeften van de middelgrote bedrijven en KMO’s in de lokale markt. Na een grondige behoefte-analyse reik je de juiste dienst aan (Temping, Payrolling, Testing, R&S, outplacement, detachering en Interim Management). Je bouwt commerciële bruggen die leiden tot lange termijn relaties.

Kortom, je bent verantwoordelijk voor het volledige rekruteringsproces van A tot Z: voor het commerciële luik van de job; voor het zoeken, screenen en matchen van kandidaten en voor de administratieve afhandeling.
 

We bieden je een zeer boeiende en afwisselende functie met inhoud en grote betrokkenheid. Er is ruimte voor creativiteit, initiatiefname en zelfontplooiing. Uiteraard zorgen we voor constante interne en externe opleidingsmogelijkheden om de job met succes uit te voeren, of jezelf met extra kennis te verrijken.
In deze job ontvang je een motiverend loonpakket (een representatieve bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, aantrekkelijk commissiesysteem, belkrediet, forfaitaire onkostenvergoeding,…). Verder laat een loopbaan je ook toe om een evenwichtige work-life balance uit te bouwen (zoals werken in eigen regio). Daarnaast leggen we de nadruk op een professionele loopbaanontwikkeling.

 

Gent

Stuur je CV aan Ingrid Van Noten op [email protected]

 

• Je hebt een hogere opleiding genoten (BA/MA) en je beschikt over een eerste succesvolle ervaring op het vlak van werving en selectie en/of headhunting.
• Je hebt affiniteit met professionele & hoogopgeleide profielen. Professionals binnen de domeinen van HR, Sales & Marketing, Aankoop, Logistiek, Management etc. zijn je niet vreemd en je kunt op dit niveau diepte-interviews afnemen.
• Je bruist van energie en bent een absolute teamspeler.
• Je beschikt over sterke sociale vaardigheden, een flinke portie inlevingsvermogen en een goede mensenkennis
• Je bent assertief, denkt resultaatgericht en durft kort op de bal te spelen.
• Je bent graag aanwezig op lokale netwerkactiviteiten.
• Je bent zeer klant- en vooral ook kandidaatgericht. Je houdt ervan om kandidaten op een persoonlijke manier te begeleiden in hun zoektocht naar een andere baan.
• Je beheerst het Nederlands zowel mondeling als schriftelijk tot in de puntjes.
• Je werkt het liefst autonoom en met de nodige eigen verantwoordelijkheden
 

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *