Winkeldirecteur (M/V) ()

Beschrijving:

Een beetje gek , slaagt Eram er telkens in de juiste tijdsgeest te vatten en ze u aan te bieden. De missie van Eram is om de mode voor iedereen toegankelijk te maken door kwaliteitsvolle producten aan te bieden aan redelijke prijzen die aan ieders modeverwachtingen voldoen. Om zichzelf te plezieren zonder zich te ruineren.

In het kader van de ontwikkeling van ons merk in België en voor onze winkels in ANTWERPEN, SINT NIKLAAS en AALST zoeken wij:

Verbonden aan de verkoopsdirecteur , bent u verantwoordelijk voor een winkel en heeft u als doelstelling het zakencijfer te ontwikkelen en de klantengetrouwheid te verhogen.

Uw opdracht bestaat uit :

  • De commerciële activiteit leiden : opvolging van sleutelindicators , merchandising , het op punt zetten van de commerciële strategie
  • Klanten ontvangen , raad geven en het imago van het merk verdedigen.
  • Uw verkopers managen : dagelijks uw verkoopsteam begeleiden , vormen en motiveren.
  • Het logistiek en adminstratief beheer waarnemen : beheer van stock , inventaris , kassa etc.

Houder van een diploma hoger middelbaar , bij voorkeur gevolgd door twee jaar hogere studies , heeft u reeds een eerste ervaring in de verkoop , idealerwijs in de modebranche. U bent dynamisch , zelfstandig en u heeft een sterke voeling met uw product. U heeft commerciële feeling en u bent goed in klantenrelaties.

Na een vorming te hebben gekregen in onze producten en werkmethodes , zal u verantwoordelijk zijn voor de resultaten van uw winkel.

U bent mobiel in Vlaanderen en Brussel , tweetalig Nederlands-Frans is een plus –punt.

Gelieve uw kandidatuur (cv en motivatiebrief) op te sturen via mail onder de referentie DMERAMBE/102013 aan :

[email protected]

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *