Winkelverantwoordelijke ()

Beschrijving:

t-office is de gespecialiseerde dienstverlening binnen uitzendkantoor t-interim voor de rekrutering van hogere bediendenprofielen. In een uitgebreid selectieproces kijken wij met jou naar jouw ervaring, vaardigheden en interesses. Dagelijks gaan wij voor klanten en kandidaten op zoek naar de meest geschikte persoon of job en dit zowel voor tijdelijke als vaste betrekkingen. Voor hen zoeken wij momenteel een: winkel

Als winkelverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor je eigen winkel en heb je een afwisselende baan.

· Je organiseert alle winkelwerkzaamheden en controleert de uitvoering, volgens vooropgestelde richtlijnen.
· Je overlegt met de assistent winkelverantwoordelijke over planning en prioriteiten.
· Tevens ben je verantwoordelijk voor de totale goederenstroom in je winkel, van bestellen tot en met de financiële afwikkeling.
· Samen met de assistent winkelverantwoordelijke zorg je voor een optimale winkeluitstraling en voortdurende aandacht voor de klantgerichtheid van je team.
· Terugkoppeling geven over de werkzaamheden, stand van zaken en behaalde (financiële) resultaten van de winkel aan de Regioverantwoordelijke.

Je hebt min Bachelor denk- en ervaringsniveau

Je beschikt over 3 jaar leidinggevende ervaring en een commerciële instelling, bij voorkeur opgedaan in de detailhandel

Je bent niet bang beslissingen te nemen

Daarnaast ben je sociaal vaardig, enthousiast en teamgericht.

Tenslotte heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal in woord en geschift.

De snelle groei maakt Action een organisatie met een razendsnelle ontwikkeling. Er worden dagelijks enorme aantallen artikelen verwerkt en beslissingen worden daarom snel genomen. Dit alles in een goede werksfeer met de‘getting things done’-mentaliteit:

Samenwerken in plaats van rapporteren aan elkaar
Nee’ bestaat niet, het ‘ja’ wordt hoe dan ook ingevuld
Het is hard werken, maar wel met elkaar en voor elkaar
Wanneer je denkt dat het beter kan, laat dit dan vooral zien!

Action biedt je een uitdagende job in een innovatieve werk-omgeving en een competitief salaris met extra-legale voordelen. Bovendien krijg je 15% personeelskorting op je aankopen bij Action.

Indien je in aanmerking wenst te komen voor deze boeiende en uitdagende functie kan je je CV doorsturen naar [email protected] t.a.v. Hélène Van Hoecke. Gelieve steeds de referentie van de vacature waarvoor je wenst te solliciteren te vermelden in je mail.

t-office wil de maatschappij zo goed mogelijk weerspiegelen. Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, leeftijd, afkomst of handicap.

VG.1246/BUOSAP – B-C07.002 – W.INT.RE.RS.SO.148 – DC: 40103

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *