•Werfboekhouders/Werfadministrateurs (M/V) ()

Beschrijving:

U staat in voor de boekhouding en administratie op de buitenlandse werf. U voert de lokale boekhouding en volgt deze op. Daarnaast staat u in voor het secretariaat, de personeelsadministratie en de verzekeringen. Tevens volgt u de werfresultaten, de implementatie en toepassing van de lokale fiscaliteit op, en rapporteert u hierover aan het hoofdkantoor.

Wij zoeken voor deze functie Bachelors Bedrijfsbeheer optie accountancy/fiscaliteit en Masters in de Handelswetenschappen met optie accountancy. U wordt op onze werven wereldwijd ingezet.

Bij ons moet het vooruitgaan. Jan De Nul Group is namelijk actief op drie verschillende domeinen: de baggersector, de civiele bouw en de milieusector. Het echte werk dus, met resultaten die ons een internationale reputatie hebben verzekerd. Aan de basis van dat succes ligt een team van 6053 medewerkers wereldwijd   een team dat niet stilzit en dagelijks bijdraagt tot onze onstuitbare groei. Geen strakke bedrijfscultuur in ons bedrijf, wel een opvallend ruim jobaanbod voor mensen die ook graag beweging zien in hun carrière.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *