Account Manager ()

Beschrijving:

Harvey Nash België is een Human Resources Solution Provider in de breedste zin van het woord. Tot voor kort waren we vooral gekend voor onze sterkte in ICT. Gezonde ambitie maakt dat we onze business uitbreiden vanuit Gent met focus op: Sales & Marketing, Finance, Aankoop & Logistiek, Engineering, Administratie, HR, Legal en het Grafische. En dit zowel vaste jobs als tijdelijke opdrachten (uitzendwerk).

Samen met onze klant, familiebedrijf actief als labeldrukker, kijken we uit naar een nieuwe kracht binnen het sales team met focus op het beheer en verder uitbouwen van de Key Accounts:

JOBINHOUD

Binnen het team van 4 sales sta je in voor het servicen van de grotere accounts en het uitbreiden (prospectie) van de portefeuille binnen Belgie en eventueel Noord-Frankrijk.

Je zal hiervoor nauw samen werken met de collega’s calculatie, orderbegeleiding, productie en ontwerpburo. Je staat in voor het regelmatig bezoeken van de grote klanten, het opvolgen van hun projecten en opsporen van bijkomende noden. Daarnaast ga je op zoek naar nieuwe klanten en overtuig je hen van de meerwaarde die je te bieden hebt inzake labelling oplossingen.

Naast je commerciële talent zorg je voor een correcte opvolging van je bezoekrapporten en een duidelijk communicatie met je collega’s.

PROFIEL

Je kan een eerste degelijke ervaring voorleggen waaruit blijkt dat je over de nodige maturiteit en commerciële skills beschikt om de grote klanten te beheren. Je bent een geboren onderhandelaar die kan omgaan met grote bedragen en de optimalisatie van marges.Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Frans.

Je werkt zelfstandig, gestructureerd en communiceert vlot met de collega’s.Je bent pro-actief en beschikt over een neus voor opportuniteiten om zo nieuwe klanten te lokaliseren en te overtuigen van je kwaliteit.

AANBOD

Onze klant biedt je een degelijke opleiding aan om als volwaardige gesprekpartner je klanten te kunnen begeleiden. Een job met verantwoordelijkheid waar initiatief en pro-activiteit centraal staan. En dit in ruil voor een aantrekkelijk salarispakket (vast-variabel) en representatieve bedrijfswagen.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *