Account Manager HVAC ()

Beschrijving:

Onze klant is reeds 35 jaar actief als verwarmingsgroothandel. Met een 35-tal medewerkers staan ze dagelijks hun klanten te woord, niet alleen met advies, maar eveneens ook om hen te informeren over innovatieve oplossingen en mogelijkheden op vlak van verwarming (via water of zon).

Om hun huidig salesteam aan te vullen, zijn ze op zoek naar een Account Manager regio Oost-Vlaanderen.

– Na een grondige inwerkperiode sta je in voor de verkoop en het advies aan installatiebedrijven, studiebureaus en architecten in de ruime regio van Oost-Vlaanderen
– Via regelmatige bezoeken aan jouw contactpersonen detecteer je noden en adviseer je hen betreffende hun projecten. Op deze manier zorg je voor up selling binnen je bestaande klantenportefeuille.
– Tevens zorg je voor een kwalitatieve uitbreiding van jouw klantenbestand. Je onderneemt hiertoe gerichte acties, op basis van inkomende aanvragen via telefoon, fax alsook via email.
– Binnen jouw regio focus je ook op het introduceren van nieuwe  producten en toepassingen zoals thermische panelen, warmtepompen en ventilatiesystemen.
– Voor de uitwerking van jouw offertes kun je beroep doen op jouw collega’s op de binnendienst.
– Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

– Je genoot een technische opleiding (bachelor of industrieel ingenieur elektromechanica, klimatisatie,…) of bent gelijkwaardig door ervaring.
– Je bent bovenal een gedreven verkoper die adviserend optreedt maar ook in staat is om onderhandelingen correct en kwalitatief af te ronden.
– Je  slaagt er in om vlot samen te werken met jouw collega’s op de binnendienst, mede door een open en vlotte communicatie;
– Je toont je flexibel, zowel naar werkuren toe alsook naar contactpersonen. Je schrikt er niet voor terug om bvb. ’s morgens vroeg je klant te ontmoeten op een werf.
– Je beheerst de Nederlandse taal, in woord en schrift. Kennis van de Franse taal is een bijkomend voordeel, maar geen must!

Onze opdrachtgever biedt jou een uitdagende salesfunctie met de nodige autonomie binnen een groeiende, familiale onderneming.
Een professionele on-the-job opleiding & continue begeleiding is eveneens voorzien.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *