DIRECTEUR PRODUCTIE ()

Beschrijving:

Manager, procestechnoloog en coach

– Je zorgt voor het dagelijkse beheer van de Belgische site en de realisatie van de globale bedrijfsdoelstellingen, zoals vooropgesteld door de Directie Noord-West Europa.

– Je stelt het jaarlijks volumeplan, de operationele en de investeringsbudgetten mee op en initieert acties om de vooropgestelde objectieven te realiseren. Je werkt hierbij intensief samen met de afdeling Controling.

– Je coördineert de volledige productie- en logistieke faciliteiten, vanaf aankoop van grondstoffen tot en met de levering bij de klant en stuurt de belangrijke ondersteunende diensten aan zoals onderhoud, preventie en kwaliteit.

– Je levert een actieve bijdrage aan innovatie, onderzoek en productontwikkeling met het oog op het ontwikkelen van een concurrentieel en marktconform productgamma. Je werkt hiervoor nauw samen met de Directeur Verkoop en het technisch bouwkundig team.

– Je analyseert en monitort het productieproces en zoekt actief naar mogelijkheden voor optimalisaties in termen van kwaliteit, efficiëntie en kosten. Je installeert de werkmethodes om deze optimalisaties te realiseren.

– Je bent eindverantwoordelijke voor de naleving van de interne en externe regelgeveling, procedures en rapporteringen rond veiligheid, milieu en welzijn op het werk.

– Je neemt deel aan de Ondernemingsraad en het CPBW en onderhoud nauwe contacten met de sociale partners.

– Door middel van opvolging, begeleiding en coaching zorg je, samen met HR, voor het optimaal functioneren van een team van ruim 100 medewerkers, waarvan 12 direct reports.

– Je rapporteert aan de Chief Technology Officer voor de regio Noord-West Europa.

– Je bent Industrieel of Burgerlijk Ingenieur en geeft blijk van een goed strategisch en macro-economisch denkvermogen en financieel inzicht.

– Je hebt ervaring in de procesindustrie en je bent sterk gericht op het analyseren, optimaliseren en vernieuwen van productieprocessen.

– Door jouw goede leidinggevende en coachende capaciteiten ben je ook in staat verbeteringen en vernieuwingen effectief te implementeren op de werkvloer.

– Je bent tweetalig, Nederlands/Engels. Kennis van Frans en Duits is een plus.

– Je hebt kennis van MS Office : Word, Excel, Lotus Notes.

– Een kernfunctie met breed bereik waar je zowel jouw innovatieve, organisatorisch, commerciële, financiële als leiderschapsvaardigheden aan bod kan laten komen.

– Een zeer innovatieve, internationale organisatie, marktleider in zijn productsegment.

– Een salarispakket afgestemd op jouw kennis en expertise, inclusief extralegale voordelen en firmawagen.

Interesse?

Stuur je C.V. en motivatiebrief met referentie BE697354 naar Hudson, t.a.v. Micheline Santkin, Joe Englishstraat 54, 2140 Antwerpen, tel + 32 (0)3 217 21 50, e-mail [email protected] .

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Onze klant is een producent van innoverende bouwmaterialen met productiesites en verkoopvestigingen in meer dan 30 landen. Hun marktleiderspositie danken zij aan hun eigentijdse en zeer kwalitatieve producten, klantgerichtheid en continue focus op productvernieuwing en verbetering. Voor de productievestiging in België (provincie Antwerpen) zoeken wij een (m/v)

DIRECTEUR PRODUCTIE

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *