Account Manager Immo – Regio Antwerpen ()

Beschrijving:

Onze klant is een Belgisch-Franse uitgeverij- en drukkerijconcern met ruim 3.000 medewerkers en een totale omzet van 750 miljoen euro.
In het verleden was de groei vooral een kwestie van eigen, telkens weer nieuwe initiatieven. Onze klant lanceerde zelf in de voorbije decennia de meeste van de gratis bladen, creëerde de verschillende Belgische nieuwsmagazines en een reeks specifieke niche-magazines, nam mee initiatief voor de lancering van tv-zenders.
In de laatste vijf jaar, en voornamelijk in 2005 en 2006, is de groei het gevolg van een buitenlandse overname- of concentratiepolitiek. . Zowel Internationaal als Nationaal ligt de focus naar volgende doelgroepen: adverteerders, mediacentrales en reclamebureaus.

– Na een grondige opleiding in reclamestrategie word je verantwoordelijk om bestaande immorelaties te adviseren en nieuwe klanten te overtuigen van media.
– Je onderhoudt de contacten met alle immo-vastgoedrelaties en begeleidt hen bij het promoten van hun vastgoedprojecten via een 360° mediabenadering.
– Je adviseert de klant bij het uitwerken van een optimaal mediaplan om zijn reclamebudget maximaal te doen renderen en begeleidt de klant bij de uitvoering van zijn reclamecampagne doorheen het hele traject.
– Je werkt mee aan de ontwikkeling en de uitvoering van verkoopinitiatieven.
– Je verkoopt zowel maatwerk als specifieke acties.

– Je hebt een degelijke studieachtergrond die je toelaat om  de boeiende wereld van de regionale reclame snel te doorgronden.
– Je hebt een creatieve, dynamische en enthousiaste commerciële geest die nodig is om professioneel de media-diensten te verkopen en je wil je commercieel talent verder ontwikkelen.
– Je werkt graag resultaatgericht en bent bijzonder sterk verkoopactief georiënteerd.
– Affiniteit met de immo-sector strekt tot uw voordeel, maar is geen must.
– Je kan werken voor een gestructureerde werkgever, die jou tevens voldoende vrijheid biedt waardoor je ook goed zelfstandig moet kunnen werken.
– Je bent woonachtig in de buurt van Antwerpen

– Een loopbaan in een vooraanstaand en snelgroeiend beursgenoteerd bedrijf.
– Een boeiende en dynamische werkomgeving.
– Een aantrekkelijk salarispakket in verhouding tot prestaties en ervaring.
– Een intensieve commerciële opleiding.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *