Manager Schadebeheer VMOB ()

Beschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor het domein schadebeheer met een 100-tal medewerkers, tewerkgesteld in Hasselt en Gent.  Binnen dit  domein  worden de schadedossiers van de leden aangesloten bij  de verzekeringen van de VMOB onderzocht, beoordeeld en verwerkt
Hier wordt ook de schriftelijke en mondelinge communicatie verzorgd aan de verzekerden over hun schadedossier.

Je hoofdactiviteiten:

 • Je stuurt het volledige schadebeheer van de VMOB aan:  je bewaakt de kwaliteit, productiviteit en het welbevinden van alle teams en medewerkers binnen het domein: Je coacht de supervisors die de teams van medewerkers aansturen in Gent en Hasselt en je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie. Dat resulteert in een excellente dienstverlening en garandeert “delighted” medewerkers en verzekerden.
 • Je neemt deel aan de evaluatiegesprekken van de medewerkers en staat in voor de aanwerving en het volledige HR-traject van de medewerkers binnen het schadebeheer.
 • Je vertaalt het VMOB beleidsplan in een jaaractieplan voor het schadebeheer en faciliteert de informatiedoorstroming vanuit de directie en andere instanties naar de medewerkers en omgekeerd.
 • Je maakt de werkplanning op, implementeert managementtools en volgt de indicatoren van de servicelevels op, verzamelt en interpreteert beheersinformatie en rapporteert daarover aan de directie en de controle-instanties van de VMOB.
 • Je bewaakt enerzijds het werkingsbudget en anderzijds de uniformiteit van de processen en procedures en de correcte toepassing van de reglementering in de verschillende teams.
 • Je beschikt over een diploma op masterniveau en functioneert op kaderniveau onder de directie  van de VMOB.
 • Je kan een ruime en diepgaande ervaring plus een eigen visie voorleggen op vlak van peoplemanagement en coaching.
 • Ervaring in de verzekeringssector en administratieve dienstverlening is een pluspunt.
 • Je bent open minded en creatief, een echte teamspeler die zelfstandig verantwoordelijkheid opneemt en kan delegeren, je bent resultaatgericht, en je bent een uitgesproken communicator.
 • Je staat open voor verandering en streeft naar een continue verbetering van het eigen functioneren.
 • Je streeft naar een inzicht in de optimalisatie van de werkprocessen en  organisatie.
 • Je verplaatsen tussen de drie werkplekken in Gent, Hasselt en Brussel en de Vlaamse ziekenfondsen vormt voor jou geen probleem.

Een contract van onbepaalde duur. Werken bij de VMOB is werken in een professionele omgeving en boeiende sector met een grote variatie aan projecten. De ongedwongen spirit zal je wellicht ook bevallen. Binnen een gedreven team krijg je de opportuniteit om je ambities waar te maken. We investeren in persoonlijke ontwikkeling en bieden kansen aan nieuw talent. Je kunt rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met verplaatsingsvergoeding, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, flexwerken…

Bij interesse gelieve ons uw cv en motivatiebrief te bezorgen via onderstaande link «Solliciteer Nu».

Contact informatie:

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *