ACCOUNT MANAGER (M/V) ()

Beschrijving:

Alysse Food, gevestigd in Seneffe, is een familiebedrijf gespecialiseerd in de industriële productie van brood en banket met een Amerikaans tintje.

Reeds 15 jaar, stellen wij onze knowhow ten dienste van een breed panel Belgische en internationale klanten, dit voor het grootste Genot van miljoenen consumenten !

Wij zijn een bedrijf op menselijke grootte, die haar succes te danken heeft aan de waarden en de bekwaamheid van de vrouwen en mannen die het samenstellen.

Ten einde ons Verkoops- en Marketingsteam te versterken en onze groei te ondersteunen, zijn wij op zoek naar een :

Uw functie :

In onmiddellijke samenwerking met Directie end e afdelingen Productie, Kwaliteit en R&D, bent U verantwoordelijk voor het globaal beheer van ons klantenbestand en meer bepaalt de contacten met Retail en Food Service in België en over heel Europa. Met de steun van de Directie en uw team, draagt U eveneens zorg voor nieuwe uitdagingen, werkt U commerciële strategieën en actieplannen uit op kort, middelgroot en lang termijn.

Uw voornaamste taken :

  • Volledig beheer van het klantenbestand en van de lopende projecten, zowel voor bestaande als nieuwe dossiers ; dag op dag opvolging, commerciële voorstellen, onderhandelingen, deadlines, lanceringen, speciale acties, condities …
  • Budgetbeheer in samenspraak met de door de Directie vooropgestelde objectieven, behoud en/of uitbreiding van het zakencijfer, resultaten analyse.
  • In samenwerking met onze verschillende plaatselijke partners, neemt U actief deel in het winnen, in het ontwikkelen en in het behoud van akkoorden over de grote bestanden met sterke commerciële en strategische inzet
  • Bevordering en uitvoering van MAR-COM acties gericht op het promoten van de Firma en haar producten, organiseren van professionele beurzen, …
  • Identificeren van nieuwe commerciële uitdagingen en prospectie van nieuwe markten

Uw profiel :

U beschikt over een hogere opleiding met commerciële oriëntatie (een supplementaire Master is een pluspunt) en U geniet over een ervaring van minimum 2 jaar in een gelijkaardige functie.

Resultaatsgericht, geeft U blijk van grote nauwkeurigheid en een scherp gevoel voor organisatie. U heeft gevoel voor contact, service en onderhandeling. U heeft zich reeds bewezen in het beheer van commerciële dossiers. U heeft uw kennis en doen laten blijken in het beheer van hoog belangrijke bestanden.

U beschikt over een grote openheid, bent scherpzinnig en geeft blijk van creativiteit.

U beschikt over communicatie faciliteiten en bent overtuigend.

U bent perfect drietalig FR/NL/EN en beschikt zo mogelijk over noties Duits

U beheerst Office en beschikt over een goede kennis van het informaticawerktuig

Een eerste ervaring in de voedingssector is een pluspunt.

Wij bieden :

  • Een spannende job in een bedrijf in constante groei, te midden van een professioneel en dynamisch team.
  • Een contract voor onbepaalde duur, een aantrekkelijk wedden package en een salaris evenredig met uw ervaring.

Interesse ?

Stuur uw sollicitatie, vandaag nog, ter attentie van Mevrouw Anja Hendrickx – Alysse Food S.A. – Zoning Industriel C – Rue Charles Richet – 7180 SENEFFE of per email naar [email protected] met referentie Alysse Food/AM

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *