Account Manager Packaging ()

Beschrijving:

Onze opdrachtgever, gevestigd in de regio Kempen, is een snel groeiende KMO gespecialiseerd in de bouw, levering, implementatie en dienst-na-verkoop van vision controlesystemen, codeersystemen, tracking & tracing oplossingen en productfeeders en is sterk in de integratie, centrale aansturing en management van diverse controle- en printingtoestellen. Deze totaaloplossingen worden vooral in de farmaceutische industrie gewaardeerd, maar ook in de voedingsindustrie bieden ze een duidelijke toegevoegde waarde. Momenteel willen zij hun team versterken met een (m/v):

U bent verantwoordelijk voor de bestendiging van de relaties met onze bestaande klanten, vooral in de farmaceutische en voedingssector in België en Nederland. Daarnaast gaat u via actieve prospectie, beurzen en netwerking op zoek naar nieuwe klanten. U begrijpt de noden van farmaceutische en industriële productiebedrijven perfect. Op basis daarvan weet u de juiste oplossingen en configuraties voor te stellen en geeft u advies over hoe deze efficiënt in de productieflow geïntegreerd kunnen worden. U kent het belang van intelligente software om dit alles te managen. U zorgt tot slot voor een prima after-sales.

Ze zoeken iemand met een commercieel technisch profiel die op niveau kan onderhandelen in zowel Nederlands, Engels als Frans. U heeft reeds succesvolle ervaring met verkoop van machines en totaaloplossingen in een industriële omgeving. Kennis van de farmaceutische sector is een pluspunt. U bent een teamspeler met een gedreven en proactieve ingesteldheid.
Tot slot is het ook belangrijk om in een straal van 30 km. van de Kempen te wonen, dit is belangrijk in functie van efficiëntie!

U kunt deel uitmaken van een erg succesvolle onderneming met gerenommeerde klanten, een unieke knowhow en een sterk productgamma. Ze voorzien een opleiding bij hun Duitse leverancier (is mogelijk in het Engels) en een on-the-jobtraining. U kunt rekenen op collegiale ondersteuning van uw technische en administratieve collega’s.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *