Administratief Bediende Magazijn (M/V) ()

Beschrijving:

In onze magazijnen worden de onderdelen en bevoorrading van onze schepen en bouwprojecten opgeslagen.

U bent verantwoordelijk voor diverse administratieve taken die ondersteunend zijn voor het magazijnbeheer. U volgt de inkomende en uitgaande goederen op. Hiervoor maakt u de nodige documenten aan met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad, zowel fysiek als administratief.

U beschikt hiervoor bij voorkeur over een brede technische kennis, gecombineerd met een grote nauwgezetheid. U werkt vlot samen met de aankoopdienst en technische dienst.

U hecht belang aan nauwkeurig werk en bent in staat inzicht op te bouwen in een complexe structuur. U werkt zelfstandig en beschikt over een flinke dosis technisch inzicht.

Bij ons moet het vooruitgaan. Jan De Nul Group is namelijk actief op drie verschillende domeinen: de baggersector, de civiele bouw en de milieusector. Het echte werk dus, met resultaten die ons een internationale reputatie hebben verzekerd. Aan de basis van dat succes ligt een team van 6053 medewerkers wereldwijd   een team dat niet stilzit en dagelijks bijdraagt tot onze onstuitbare groei. Geen strakke bedrijfscultuur in ons bedrijf, wel een opvallend ruim jobaanbod voor mensen die ook graag beweging zien in hun carrière.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *