Afdelingsverantwoordelijke – verkoper Ninove (M/V) ()

Beschrijving:

Je assisteert de Shop Manager en de assistent bij zijn/haar dagdagelijks beleid van de winkel. Samen cordineren en optimaliseren jullie de activiteiten binnen de winkel en controleren jullie het dagelijkse beheer van de winkel. Je belichaamt het kwaliteitsimago van de winkel, begeleidt het personeel en stimuleert het verkoopsteam. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van zowel personen als goederen. Je bent vlot in omgang en bent dienstverlenend ingesteld.
Je hebt ervaring in het aansturen van teams.
Je zorgt ervoor dat jouw afdeling er altijd netjes bijligt. Na een doorgedreven opleiding kan u alle taken van de winkel aan en kan u op alle afdeling worden ingezet; kassa, textiel, schoenen, receptie,…
Je weet je prioriteiten te stellen, je eigen werk en dat van je medewerkers te organiseren en te structureren. Je hebt het dynamisme om je ploeg aan te moedigen, mee te trekken alsook hen te motiveren en te stimuleren. Je zal de strikte beheermethodes toepassen alsook de interne Merchandising regels naleven. Je houdt ervan in groep te werken. Je zorgt er voor dat het werk goed gedaan is en communicatie is één van jouw sterke punten. Je bent flexibel.

Je hebt ervaring in het aansturen van een team.
Je bent super flexibel in uren.
Je houdt van orde en netheid en je hebt oog voor detail.
Je bent leergierig en bereid interne opleidingen te volgen.
Je hebt punch en je houdt van sport.
Je bent super klantvriendelijk.
Je bent een harde werker.
Als teamplayer stel je je flexibel op.

– werkzekerheid en stabiliteit
– doorgedreven opleiding
– professionele omgeving met een goede omkadering en een leuke sfeer
– doorgroeimogelijkheden. De groei van de onderneming gecombineerd met doorgedreven opleidingen en persoonlijke inzet zullen jou de kans bieden om intern door te groeien.

Wauters Ine
+32 3 825 65 85

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *