Allround Administratief Bediende ()

Beschrijving:

Als polyvalent administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van diverse afdelingen binnen het bedrijf.

  • In de aankoop sta je in voor de administratieve afhandeling van bestellingen, controle van zendnota”s en facturen. Tevens bied je ondersteuning aan de aankopers bij prijsaanvragen en bij de opmaak van prijsvergelijken.
  • In ondersteuning van de IT-afdeling dienen er met regelmaat aanpassingen te gebeuren in het ERP systeem om ervoor te zorgen dat alle wijzigingen van data tijdig worden ingevoerd.
  • Binnen onze productie-afdeling dient er een administratieve steun verleend te worden bij opmaak en opvolging van het VCA dossier.
  • Binnen de commerciële afdeling is er tevens ondersteuning nodig in aanpassing van websites, controle van bestelbons, opmaak van mailings, …
  • Je hebt bij voorkeur genoten van een technische opleiding of bent door ervaring technisch aangelegd
  • Je kan vlot overweg met Excel, Word, …
  • Je bent gedreven en nauwgezet in de uitvoering van je werk
  • Je hebt een uitstekende kennis van Nederlands & Frans

Bij Cartoflex wordt er veel belang gehecht aan het creëren van een aangename werksfeer waarin ieder zijn kwaliteiten het beste kan ontplooien.

Er wordt gestreefd naar afwisselend werk en doorgroeimogelijkheden!

Als middelgrote KMO zijn we groot genoeg om veel afwisseling te kunnen aanbieden, maar tegelijk klein genoeg om ervoor te zorgen dat onze mensen zelfstandig beslissingen kunnen nemen en op korte termijn het resultaat van hun acties zien.

Deze functie is een springplank binnen de onderneming naar andere taken en jobs!

Cartoflex Windows is een familiale onderneming en reeds meer dan dertig jaar dé referentie voor aluminium en PVC schrijnwerk bij particulieren en grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie.

Als ondernemening is Cartoflex Windows erg ambitieus en willen we ons groeitraject van de laatste jaren blijven verderzetten. Daarvoor zijn we continue op zoek naar gemotiveerde mensen die het verschil willen maken.

Momenteel zoeken wij dringend een:

Allround Administratief Bediende (bouwsector)

https://img.multijobboard.profilegroup.com/provider/images/STEPSTONE_4736a545-5523-4b6e-a778-205c7e017e52.jpg

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *