Analist-Programmeur .NET ()

Beschrijving:

3P (Public Procurement Partners) een succesvol IT-bedrijf dat softwareprogramma’s ontwikkelt voor de overheid, werft aan:

Analist-Programmeur .NET

Voor ons kantoor te Kontich

Uitstekend salarispakket

www.3P.eu

De job: Als Analist-Programmeur .NET zal je in ons R&D team verantwoordelijk worden voor de analyse en ontwikkeling van één van onze softwarepakketten.

Wij vragen: Je hebt bij voorkeur reeds een goede kennis van Visual Studio.NET en C# of je kan deze technologieën snel aanleren. Je hebt bij voorkeur een Master diploma Computerwetenschappen of je hebt relevante nuttige ervaring als software developer. Je bent sociaal, aangenaam in de omgang en je legt de lat steeds hoog voor jezelf. Ervaring met het ontwikkelen van apps voor iPhone of Android is eveneens een pluspunt.

Wij bieden: Je komt terecht in een ambitieus groeibedrijf met een jonge bedrijfscultuur en aangename werkomgeving. 3P is het meest verspreid softwarepakket bij de ganse Belgische overheid met meer dan 1000 overheidsinstellingen als klant en in volle expansie, ook in het buitenland. 3P heeft een traditie van uitsluitend de meest talentvolle mensen aan te trekken om een onberispelijke service te geven aan onze veeleisende overheidsklanten. In ruil biedt 3P jou een boeiende job met veel vrijheid, een zeer interessante verloning boven marktgemiddelde inclusief een firmawagen BMW 320 xDrive, iPhone, groepsverzekering, bedrijfsfitness en aantrekkelijk pensioenplan. Onze kantoren zijn gevestigd in 2550 Kontich.

Geïnteresseerd? Mail dan zo snel mogelijk je curriculum vitae met recente foto naar: [email protected] t.a.v. mevrouw Nele Vanderstraeten. Vermeld ook expliciet je salarisverwachtingen. Laatstejaarsstudenten zijn eveneens uitgenodigd om deel te nemen aan de selecties.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *