Area Sales Manager (m/v) ()

Beschrijving:

Voor één van onze klanten regio Waregem, actief in de textielsector zijn wij op zoek naar een Area Sales Manager (m/v).
 

In deze functie reis je binnen en/of buiten Europa en bezoekt zoveel mogelijk klanten die interieurstoffen verwerken in hun productie of deze zelf weer doorverkopen als groothandelaar. Het doel is duidelijk. Telkens opnieuw, dat volgende order binnenhalen. Je analyseert voortdurend de trends en het specifieke karakter van de markt waarin je opereert, zodat onze designers heel gericht nieuwe producten kunnen creëren en je telkens opnieuw een ander verhaal hebt bij de klant. Je reist veel, 50% tot soms 80% van tijd, afhankelijk van de periode in het jaar (voor en na beurzen, kunnen nogal eens drukke perioden zijn).

Wij mikken in eerste instantie op gedreven mensen, met een degelijke talenkennis (N-E-F-…), uiteraard commercieel bloed en minstens een eerste werkervaring in de verkoop. Ook pasafgestudeerden kunnen in aanmerking komen, mits de bereidheid wat langer in opleiding te blijven en te starten met een takenpakket als commercieel assistent. Hogere studies zijn belangrijk, maar even belangrijk zijn je inlevings- en observatievermogen, overtuigingskracht en zin voor autonoom werken. Doelgericht doorzetten is een kerncompetentie.

 

Je komt terecht in een dynamische firma, die ondanks een complexe markt groeit. De functie biedt veel ruimte voor eigen initiatief en is heel gevarieerd, binnen een internationale context. Daarbij mag je rekenen op een grondige opleiding en competitief salarispakket, in functie van je competenties en ervaring. Gezien het hier om een uitbreiding van het team gaat, liggen de markten nog niet vast, maar worden deze in overleg bepaald, rekening houdend met je talenkennis en affiniteit.

Interesse?

Aarzel niet om ons te contacteren op 056/20.67.41 en stuur ons uw cv op [email protected]

 

Konvert Office, dé HR-partner voor bedienden!

Konvert Office NV maakt samen met Konvert Interim Vlaanderen NV en Konvert Interim Wallonie SA deel uit van Konvert Interim NV, die een breed spectrum van HR-diensten aanbiedt. Van bij de oprichting van de groep, ondertussen bijna 50 jaar geleden, was de eerste opdracht werving en selectie van personeel. Konvert Office specialiseert zich in uitzendwerk, werving en selectie van bedienden en kaderleden.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *