Ass. Productieleider – Prefab Beton ()

Beschrijving:

In eerste instantie word je betrokken bij productie. Je voorziet de werkvoorbereiding en optimaliseert de productieprocessen. Je houdt nauw overleg met de meestergast en zorgt samen voor een optimale productieflow en de opvolging daarvan. Je waakt over de kwaliteit en het rendement en denkt mee naar verbeteringsvoorstellen (zoals naar flow, machinepark, toevoer ea). Na een inwerkfase stroom je ook in naar commerciële taken. Samen met de afdelingsverantwoordelijke werk je mee offertes uit en onderhoud je contact met de verschillende klanten rond afspraken zoals leveringen, transport, productieflow en andere. Indien nodig ga je onsite op de werf van de klant om de zaken ter plaatse te bespreken.

Je genoot een opleiding industrieel of burgerlijk ingenieur bouwkunde. Ervaring binnen beton, betonproductie is zeker een pluspunt. Daarnaast ben je gepassioneerd door productie en productieprocessen en bereid je hierin te verdiepen waarbij je graag meedenkt naar mogelijkheden en naar verbeteringen. Verder ben je een communicatief persoon. Je gaat graag om met mensen en treedt vlot in interactie met interne medewerkers (meestergasten, productiemedewerkers) en externe betrokkenen (studiekantoor, klanten, leveranciers).

Je komt terecht binnen een hands-on en dynamisch team dat deel uitmaakt van een gerenomeerde en solide groep. Voor jouw engagement voorzien zij een contract onbepaalde duur met een aantrekkelijk salaris aangevuld met extra legale voordelen.

Jan Goris
+32 490/57.55.73

Onze klant gelegen in de Antwerpese Kempen en is een toeleverancier voor de ruwbouw. Hun prefabafdeling is specialist in balken, kolommen, tribunes, gevelelementen, terrassen en andere. Ter versterking van hun team kijken wij uit naar een Assistent Productieleider (m/v).

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *