Assistent Administratie/Facturatie Afdeling ()

Beschrijving:

Harvey Nash België is een Human Resources Solution Provider in de breedste zin van het woord. Tot voor kort waren we vooral gekend voor onze sterkte in ICT. Gezonde ambitie maakt dat we onze business uitbreiden vanuit Gent met focus op: Sales & Marketing, Finance, Aankoop & Logistiek, Engineering, Administratie, HR, Legal en het Grafische. En dit zowel vaste jobs als tijdelijke opdrachten (uitzendwerk).

Samen met onze klant kijken we uit naar een nieuwe administratieve collega op de facturatiedienst:

JOBINHOUD

Je komt in het team Facturatie terecht, waar je na een grondige opleiding instaat voor een vlekkeloze opmaak van alle facturatie. Je houdt hierbij rekening met de wensen van de klant naar opsplitsing en kostenplaatsen toe, en stemt intern af met je collega-klantenbeheerders.

Nadat je vlot ingewerkt bent, zal je ook ingeschakeld worden op het secretariaat waar je waar je samen met je collega’s verantwoordelijk zal zijn voor het behandelen van alle inkomende en uitgaande post. Je assisteert je collega’s van de commerciële dienst en verzamelt de nodige info om offertes snel en correct de deur uit te krijgen.

PROFIEL

Je behaalde een Bachelor opleiding (bij voorkeur in Bedrijfsbeheer) en kan een eerste administratieve werkervaring voorleggen waaruit blijkt dat je nauwkeurig en proactief kan werken (2-tal jaren).

Je ‘ziet’ werk en ben snel vertrouwd met nieuwe softwarepakketten, ook Word en Excel hebben weinig geheimen voor je. Je voelt je thuis in een ondersteunende functie waar het zelfstandig beheren van je takenpakket op prijs worden gesteld.

Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio rond Gent en snel beschikbaar.

JOBAANBOD

Onze klant biedt je een leuke veelzijdige (vast na 6 maanden uitzendcontract) job aan binnen een stabiele omgeving waar ruimte is voor persoonlijke groei. Competitief salaris aangevuld met extra-legale voordelen en mooie werkuren.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *