ASSISTENT FILIAALMANAGER GERAARDSBERGEN – VAST 3265365 / 452 C ()

Beschrijving:

Ben jij een ambitieuze starter of een ervaren professional? Je vooruit helpen in jouw carrière is de missie van Manpower ONE. Samen gaan wij voor jou op zoek naar de boeiendste jobs onder een vast of tijdelijk contract.
Voor onze klant gelegen in Geraardsbergen zijn wij op zoek naar een motiverende ASSISTENT FILAALLEIDER GERAARDSBERGEN- VAST CONTRACT !
Je assisteert de verantwoordelijke in de dagelijkse organisatie in de zaak. Je bent medeverantwoordelijk voor de leiding van het team, de uitstraling en presentatie van het assortiment en voor het begeleiden van de klanten. Dankzij je sterke commerciële ingesteldheid ben je in staat om bij te staan in het uitvoeren van commerciële acties. Je gedrevenheid, zin voor verantwoordelijkheid en teamspirit zorgen ervoor dat je in staat bent een team te leiden. Je bent niet bang om ook zelf de handen uit de mouwen te steken en het team bij te staan waar nodig. Je flexibiliteit zorgt er voor dat je goed om kan met de dagelijkse stress.
Vereisten:
– ervaring in een soortgelijke functie
– commercialiteit, groepsgeest en klantvriendelijkheid zijn één van jouw sterkste punten
– flexibiliteit naar uurrooster toe = beschikbaar op zaterdag
– je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
Wat mag je verwachten ?
Wij bieden een voltijds contract van onbepaalde duur.
Je ontvangt een aantrekkelijk salarispakket met bijhorende interessante voordelen
Je komt terecht in een stabiel bedrijf met een aangename werksfeer. De klant zorgt voor een interne opleiding.

Are you the ONE ? Stuur je cv met motivatie door naar [email protected] of bel naar 0476 87 14 56
Succes !

Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk gevulde online vacaturebank. Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst – of een stuk ervan – vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes ! Manpower Online

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *