Bediende Travel Department (Tijdelijk) ()

Beschrijving:

Je staat in voor de organisatie, coördinatie en administratieve opvolging van de reistrajecten van werknemers van Jan De Nul Group, met inbegrip van alle daarbij horende formaliteiten.

 

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van hotelreservaties, het uitzoeken en opvolgen van visaprocedures, de aanvraag van huurwagens en andere reisdocumenten. Je verzorgt de volledige administratie hieromtrent en houdt alle reisinformatie zorgvuldig bij.

 

Je beschikt over een bachelor  in een administratieve richting. Je beschikt over een sterk organisatievermogen .Daarnaast heb je uiteraard zin voor initiatief.Je kennis van het Engels is goed, en je werkt vlot met MS Office. Je bent onmiddellijk beschikbaar want het gaat over een tijdelijke opdracht.

 

Bij ons moet het vooruitgaan. Jan De Nul Group is namelijk actief op drie verschillende domeinen: de baggersector, de civiele bouw en de milieusector. Het echte werk dus, met resultaten die ons een internationale reputatie hebben verzekerd. Aan de basis van dat succes ligt een team van 6053 medewerkers wereldwijd. Een team dat niet stilzit en dagelijks bijdraagt tot onze onstuitbare groei. Geen strakke bedrijfscultuur in ons bedrijf, wel een opvallend ruim jobaanbod voor mensen die ook graag beweging zien in hun carrière.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *