Business Development Manager Automatisering ()

Beschrijving:

Onze opdrachtgever is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van oplossingen op maat van de klant ivm interne transportsystemen, automatisering en ontwikkelde machines.

Om hun salesteam uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager voor de regio West-, Oost-Vlaanderen en een stukje Henegouwen.

Als Business Developer ga je op basis van marktstrategie op zoek naar prospecten. Je stelt hierbij de oplossingen en werkwijze voor.
Daarnaast sta je in voor het opstellen, voorstellen en opvolgen van de offertes.
Je bent iemand die kan meedenken met de klanten en de behoeften van de klant vertaalt naar technische oplossingen. Relaties uitbouwen en onderhouden behoren ook tot je takenpakket.
Samen met de engineeringafdeling werk je een passende offerte uit en fungeert als tussenschakel tussen engineering en klant.
Je werkt in België met een focus op West-, Oost-Vlaanderen en deeltje Henegouwen en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

Je beschikt over een bachelor of masterdiploma in een technische richting en hebt bij voorkeur reeds een eerste verkoopservaring.
Je combineert een commerciële flair met een sterke interesse in automatisering.
Je bent een echte initiatiefnemer waarbij zelfstandig werken voor jou geen probleem vormt, alsook je eigen agenda organiseren en beheren.
Je bent een hunter en hebt oog voor de lange termijn visie naar de klanten toe.
Je woont in West- of Oost-Vlaanderen en beschikt over een goede kennis van Frans en Engels.

Er staat je een verantwoordelijke functie in een gezond en groeiend bedrijf met sterke ambities en gemotiveerde medewerkers te wachten.
Een zelfstandige en afwisselende job met ruimte voor eigen commercieel initiatief.
Zij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan, inclusief een bonusregeling en firmawagen.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *