Calculator HVAC ()

Beschrijving:

U staat mee in voor de realisatie van installatie en onderhoudsprojecten bij klanten. U heeft contact met de klant, voorziet een eerste calculatie met voorontwerp, al dan niet op basis van een vooropgesteld lastenboek. U houdt rekening met alle betrokken factoren zoals materiaal, technische specs, manuren, marge en andere. U heeft contact met klant, bouwheer, architecten en andere. Intern overlegt u de projecten en mogelijkheden met de bedrijfsleiding, werf -en projectleiders.

U genoot een hogere technische opleiding (bachelor of master) richting elektromechanica, elektrotechniek, klimatisatie of gelijkwaardig door ervaring. Door uw technisch inzicht kan u nauwkeurig een project calculeren en voorbereiden. U bent sterk cijfermatig en kan op niveau communiceren en onderhandelen met klanten.

U komt terecht binnen een sterke en dynamische kmo. Geen logge bedrijfsstructuur maar een no-nonsense omgeving met een open deur politiek en snelle beslissingslijnen. Uw takenpakket is afwisselend en heeft een directe impact. Dit creëert ook mogelijkheden binnen de organisatie. Zij voorzien een gepaste verloning aangevuld met extra legale voordelen.

Jan Goris
+32 490/57.55.73

Onze klant gelegen nabij Antwerpen is erkend installatie -en onderhoudsbedrijf. Om de groei van deze KMO te bestendigen kijken wij uit naar een Calculator (m/v).

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *