Chef Beenhouwer en Beenhouwer – Viangro ()

Beschrijving:

  • In een omgeving van ambachtelijke productie van vers vlees op grote schaal en de verkoop ervan op de Food Service en Retail markt:
  • Als slager, combineert u het verwerken van grote volumes en de trots van onberispelijke kwaliteit die bijdragen aan de tevredenheid van onze klanten;
  • Als chef slager organiseert u een productieatelier en geeft u leiding aan een team van beenhouwer bedieners en niet-beenhouwers;
  • U voert uw taken methodisch uit en binnen bepaalde normen, u bent autoditact en begeleidt anderen dankzij een “Buddy”-systeem.

Uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden:

Als Beenhouwer:

  • U beoefent uw functie in het productieatelier (uitbenen, trimmen, in plakken snijden, portioneren) terwijl u zichzelf steeds beschikbaar en polyvalent opstelt naar alle taken die nodig zijn voor het goed functioneren van het atelier;
  • U past de methoden, procedures en normen toe, terwijl u toch reactief blijft en continu inspeelt op het verbeteren van onze efficiëntie en klanttevredenheid;
  • U bent beschikbaar voor een functie in shiften en bent bereid één zaterdag op twee (maximum) te werken;
  • U bent flexibel inzake beschikbaarheid en uurrooster dat afhankelijk is van de werkdruk;
  • U bent waakzaam over de veiligheid (van uzelf en anderen), de kwaliteit van het product (hygiëne, zintuiglijk), de verpakking, evenals de klantenservice;
  • U beleeft de waarden van het bedrijf, u bent een “teamspeler” en staat open om uzelf te verrijken in een multiculturele en menselijke omgeving en zo een voorbeeldgedrag te ontwikkelen;
  • U bent enthousiast om uzelf voortdurend te verbeteren, uzelf persoonlijk te ontwikkelen en uw collega’s te helpen en te ontwikkelen.

Als Chef Beenhouwer:

  • In aanvulling tot de hierboven genoemde taken :
  • U leidt uw team (instructeurs en bedieners) om bestellingen te produceren met de vereiste kwaliteit, in de juiste hoeveelheden, en het uitoefenen van kwaliteitscontroles voor klanttevredenheid te garanderen;
  • Als chef neemt u initiatieven om onze verplichtingen na te komen en bent u een bron van voorstellen voor continue verbetering;
  • U laat de Waarden leven in uw atelier, u bent er een persoonlijk voorbeeld van en u kijkt er op toe dat ieder z’n “job” uitoefent. U geeft positieve of corrigerende feedback;
  • U evalueert uw medewerkers met als functie de ontwikkeling van de personen en het team;
  • U verzekert een duidelijke communicatie en geeft betekenis aan uw acties en beslissingen;
  • U kijkt toe op een correcte uitvoering en opvolging van de veiligheids- en hygiëneregels;
  • U bent vertrouwd met de industriële conserveringstechnieken en laat deze ook toepassen, en het gebruik van de machines ;
  • U kijkt toe op het respecteren en het optimaliseren van het gebruik van materiaal en uitrusting;
  • U plant, of neemt deel aan de het opstellen van het werkplan, u benut uw medewerkers voor een maximale capaciteit;
  • U superviseert het totale verkeer (in & out), evenals de stock van de grondstoffen en (semi)afgewerkte producten en kijkt toe op de orde en netheid van uw atelier.

Keywords : slager, slagerij, beenhouwer, beenhouwerij, vlees, voeding, food, retail, alimentation, chef, teamleader, responsable, viande, boucher

  • U bent in het bezit van een diploma Beenhouwer, idealiter genoot u van een ervaring in de Voedingsindustrie en/of in de Retail;
  • Als kandidaat Chef Beenhouwer, heeft u minimaal 3 jaar ervaring als atelier- of teamleider;
  • U bent een “teamspeler” en heeft dit al aangetoond via uw persoonlijke en professionele ervaring;
  • Kennis van het Frans is vereist;
  • U bent nauwgezet, georganiseerd, pragmatisch, met gezond verstand en neemt initiatief;
  • Als kandidaat Chef Beenhouwer, bent u vertrouwd met IT en het gebruik van de courante software.

Wij bieden de Chef Beenhouwers en Beenhouwers :

  • Een functie in een toekomstgericht Belgisch familiebedrijf in volle groei.
  • Een operationele en strategische functie in een omgeving die sterke waarden vooropstelt zoals prestatie, respect, initiatief nemen, inzet, bescheidenheid, opleiding en ontwikkeling.
  • Een interessante functie op vlak van menselijkheid en techniek.
  • Een ontwikkelingstraject op basis van uw engagement om te leren en het uitvoeren van uw toenemende verantwoordelijkheden binnen de onderneming.
  • Een salarispakket in verhouding tot uw verantwoordelijkheden, aangevuld met extralegale voordelen.

Viangro is een familieonderneming dat al sinds 1961 een leider is in de Belgische voedingssector. Met de medewerking van zo’n 700 mensen bereiken we een omzet van meer dan 150 miljoen in de Retail en Food Service sector.

In de voedingssector staat Viangro garant voor kwaliteit. We zijn erkend als professionals en we zijn BRC Graad A gecertificeerd.

Meer info op www.viangro.be

Voor de ontwikkeling van onze Business Unit Food Service zijn we op zoek naar meerdere Chef Beenhouwer en Beenhouwer.

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.