Commercial Development Manager ()

Beschrijving:

Monument Chemical is een Amerikaans familiebedrijf met innoverende productiesites in België en de Verenigde Staten. De vestiging in Antwerpen (Kallo) produceert diverse chemicaliën en solventen en focust op custom processing, wat betekent dat destillatie- en reactiecapaciteit wordt aangeboden aan de chemische industrie. Ook worden eigen producten vervaardigd. In het kader van verdere groei kijken ze voor de vestiging in Antwerpen (Kallo) uit naar een gedreven sales profiel (m/v

Functie

Na een gericht inwerkingstraject word je als (Junior) Commercial Development Manager verantwoordelijk gesteld voor de ontwikkeling van nieuwe opportuniteiten en het beheer van een aantal bestaande custom processing projecten. Hierdoor fungeer je als spokes(wo)man van je eigen klantenportefeuille. In samenwerking met een ervaren collega, verzeker je een perfecte coördinatie tussen de verschillende interne betrokken afdelingen (R&D, Operations, Health and Safety, Finance Supply Chain…) alsook externe discussiepartners. Hierbij pas je een open en transparante communicatie toe en hanteer je een aanpak van ‘totale dienstverlening’ die er zich op richt verschillende projecten van A tot Z te leiden. Je coördineert de supervisie van deze verschillende projecten, bewaakt de kosten en zoekt naar mogelijkheden voor optimalisatie  rekening houdend met commerciële risico’s, …en met als doel een gezonde mix van projecten te creëren in overeenstemming met de business strategie.

Profiel

Je bent in het bezit van een universitair diploma Ingenieur Chemie of Chemische Technologie. Bovendien beschik je minimum over één geslaagde werkervaring in een commerciële of technisch-commerciële functie bij voorkeur binnen de (petro)chemische sector. Je respecteert je afspraken en bent sterk resultaatgericht wat een positieve impact heeft op je professionalisme en jou in staat stelt een adviserende en invloedrijke rol te spelen zowel binnen Monument Chemical als naar klanten toe. Je toont pro-activiteit, analytisch en probleemoplossend vermogen door precieze en efficiënte acties te ondernemen bij mogelijke hindernissen. Je richt je op het uitbouwen van kwalitatieve en langdurige klantenrelaties en blijft op de hoogte van bewegingen op de markt door jaarlijks deel te nemen aan een aantal relevante internationale conferenties. Naast het Nederlands beschik je over een praktische en professionele kennis van het Frans, het Engels en een basiskennis Duits wat je toelaat jouw competenties als goed communicator te gebruiken.

Aanbod

Monument Chemical biedt een gevarieerde functie binnen een bedrijf in volle ontwikkeling. Het voorgestelde salarispakket is marktconform. Neem gerust een kijkje op hun website www.monumentchemical.com.

Solliciteer via onze website:

http://www.sdworx.be/nl-be/hr/staffing/jobs/commercial-development-manager-627758

Bedrijfsinformatie

Interesse?

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *