Consultant Experts Gent (m/v) ()

Beschrijving:

 Als Consultant Experts draag je de volledige verantwoordelijkheid voor jouw rekruteringsopdrachten:
Het uitbouwen en up-to-date houden van  een kwalitatieve database aan  gescreende professionals binnen onze marktgerichte segmenten behoren tot je  dagdagelijkse activiteit. Via gecoördineerde wervingsacties zorg je voor een continue instroom van valabele kandidaten. Na een eerste  grondige CV screening, nodig  je de kandidaten uit voor een competentiegericht diepte-interview en eventuele vaardigheidstesten.

De juiste kandidaten weet je op een vlotte en professionele manier in contact te brengen met de juiste opdrachtgevers. Sterke talenten stellen we uit eigen beweging voor aan bedrijven. Het volledige traject volg je nauwgezet op door jouw persoonlijke én resultaatgerichte aanpak. Je opdracht is pas geslaagd bij de effectieve plaatsing én periodieke opvolging van de geplaatste kandidaten.

Je draagt de volledige verantwoordelijkheid voor het behalen van de omzet- en margedoelstellingen door het optimaal bewerken van je prospect- en klantenportefeuille. Je bezoekt klanten en leert hun noden inzake HR kennen. Door een professionele service en constante betrokkenheid, onderhoud je contacten en begrijp je tot in de puntjes de behoeften van de middelgrote bedrijven en KMO’s in de lokale markt. Na een grondige behoefte-analyse reik je de juiste dienst aan (Temping, Payrolling, Testing, R&S, outplacement, detachering, International Mobility en  Interim Management). Je bouwt commerciële bruggen die leiden tot lange termijn relaties.

Uiteraard pas je ook de administratieve processen op kantoor correct toe.

Kortom, je bent verantwoordelijk voor het volledige rekruteringsproces van A tot Z: voor het commerciële luik van de job; voor het zoeken, screenen en matchen van kandidaten en voor de administratieve afhandeling.
 

 • Je hebt een hogere opleiding genoten (BA/MA) en je beschikt over  een eerste  succesvolle ervaring op het vlak van werving en selectie en/of headhunting.
• Je hebt affiniteit met  onze  profielen. Professionals binnen  de domeinen van  HR,  Sales & Marketing,  Aankoop, Logistiek, Management etc. zijn je niet vreemd en je kunt op dit niveau diepte-interviews afnemen.
• Je bruist van energie en bent een absolute teamspeler.
• Je beschikt over sterke sociale vaardigheden, een flinke portie inlevingsvermogen en een goede mensenkennis
• Je bent assertief, denkt resultaatgericht  en durft kort op de bal te spelen.
• Je bent graag aanwezig op lokale netwerkactiviteiten.
• Je bent zeer klant- en vooral ook  kandidaatgericht. Je houdt ervan om kandidaten op een persoonlijke manier te begeleiden in hun zoektocht naar een andere baan.
• Je voelt je gesterkt door  onze waarden: Teamspirit, Customer Focus, Responsibility & Entrepreneurship . Net dat stapje verder gaan voor je klanten en kandidaten is je passie.
• Je beheerst het Nederlands zowel mondeling als schriftelijk tot in de puntjes. Kennis van het Frans en Engels is een pluspunt.
• Je werkt het liefst autonoom en met de nodige eigen verantwoordelijkheden
 

 We bieden je een zeer boeiende en afwisselende functie met inhoud en grote betrokkenheid. Er is ruimte voor creativiteit, initiatiefname en zelfontplooiing. Uiteraard zorgen we voor constante interne en externe opleidingsmogelijkheden om de job met succes uit te voeren, of jezelf met extra kennis te verrijken.
Onze medewerkers kiezen voor Adecco omwille van onze commerciële drive en dynamische uitstraling, de sociale bewogenheid en (h)echte verbondenheid onder collega’s.

Adecco zorgt voor een motiverend loonpakket (een representatieve bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, aantrekkelijk commissiesysteem, belkrediet, forfaitaire onkostenvergoeding,…). Verder laat een loopbaan bij ons je ook toe om een evenwichtige work-life balance uit te bouwen (zoals werken in eigen regio). Daarnaast leggen we de nadruk op een professionele loopbaanontwikkeling (doorgroei naar area, regio en zelfs internationaal niveau).

 

 

 

 

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *