Customer Service Assistant ()

Beschrijving:

Harvey Nash België is een Human Resources Solution Provider in de breedste zin van het woord. Tot voor kort waren we vooral gekend voor onze sterkte in ICT. Gezonde ambitie maakt dat we onze business uitbreiden vanuit Gent met focus op: Sales & Marketing, Finance, Aankoop & Logistiek, Engineering, Administratie, HR, Legal en het Grafische. En dit zowel vaste jobs als tijdelijke opdrachten (uitzendwerk).

Samen met onze klant kijken we uit naar een nieuwe collega op de binnendienst:

JOBINHOUD

Je komt terecht in een team van een viertal mensen waar je een aantal klanten toegewezen krijgt (nationaal en internationaal). Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van A tot Z: bestellingen opnemen en plaatsen, regelen van het bijhorende transport (en onderhandelen met externe transporteurs waar nodig), het prijsbeleid en bijhouden van de contracten, het in de gaten houden van de stocks, klachtenbehandeling, … .

Kortom: Als medewerker op de binnendienst van onze klant, sta je in voor een heel breed takenpakket/verantwoordelijkheid en ben je in staat om binnen dit pakket de juiste prioriteiten te stellen. Daardoor kan je garant staan voor een vlekkeloze customer service.

PROFIEL

Je hebt bij voorkeur een bachelor opleiding genoten en kan een eerste gelijkaardige ervaring voorleggen waaruit blijkt dat klantgericht werken en prioriteiten stellen tot je talenten behoren.

Belangrijk voor deze job is dat je kan multitasken, procesmatig bent ingesteld en sterk bent met excel en cijfers. Je spreekt en schrijft vlot Engels en kan je op voldoende wijze uitdrukken in het Frans.

Je haalt er voldoening uit om je klant gedurende het volledige proces te omringen met de beste mogelijke service.

AANBOD

Onze klant biedt je een boeiende veelzijdige job aan, waar je ownership kan nemen over je dossiers en dit binnen de internationale context van een marktleider. Aantrekkelijke voorwaarden.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *