Customer Service Medewerker ()

Beschrijving:

Onze opdrachtgever, te Aartselaar, is gespecialiseerd in de fabricatie en verkoop van bevestigingsmaterialen, overspannings- en bliksembeveiligingssystemen, kabelgoten en andere accessoires op het gebied van elektrotechniek. Klanten bevinden zich in de eerste plaats in de professionele groothandel maar tevens bedienen zij de bredere industrie.

De uitdaging

Als Customer Service Medewerker behartigt u in de eerste plaats de vragen en verzoeken van klanten en tracht u hen zo goed mogelijk het nodige advies te verlenen. U beheert hierbij een eigen klantenportefeuille. Zo werkt u de offertes uit en weet u dit te koppelen aan een professionele service. Verder draagt u zorg voor een vlotte orderverwerking en volgt u de lopende bestellingen mee op. Daarnaast ondersteunt u de buitendienstmedewerkers met voorbereidend werk. In deze functie heeft u veelvuldig telefonisch contact met Belgische klanten alsook met de Duitse hoofdzetel.

De ideale kandidaat

We kijken uit naar een kandidaat met een hogere opleiding (Office Management, Bedrijfsmanagement, Communicatiemanagement,…) of gelijkwaardig denkniveau. Daarnaast is een gedegen ervaring in een soortgelijke functie mooi meegenomen maar geen must. Een zekere technische affiniteit is evenwel aangewezen. Naast goede administratieve vaardigheden beschikt u tevens over een goed commercieel aanvoelen. U getuigt dan ook van een opbouwend denkvermogen en de nodige communicatieve vaardigheden. Uiteraard bent u in staat zelfstandig te werken en springt u vlot om met MS-Office. Een grondige beheersing van het Frans is voor deze functie essentieel. Tevens wordt kennis van het Duits en/of Engels noodzakelijk geacht.

Het aanbod…

U komt terecht in een stabiele organisatie. Zo zal u deel uitmaken van een samenhangend team waarbij collegialiteit centraal staat. Naast een competitief verloningspakket krijgt u de mogelijkheid om een hechte band op te bouwen met de diverse klanten. Hierdoor kan u rekenen op een afwisselend takenpakket.

Interesse?

Solliciteer dan bij voorkeur via het online sollicitatieformulier.
Voor meer informatie kan je tussen 9u en 21u terecht bij Pieter Gaukema op 03/475 12 51 Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.

www.monitor.be | VG.474/B
Brouwerslaan 29, 2110 Wijnegem | 03 475 12 51
H. Van Veldekesingel 150, 3500 Hasselt | 011 870 865

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *