Developer.NET ()

Beschrijving:

Zie jij jezelf als (toekomstig) analist, architect, projectleider of expert .NET developer en is Microsoft .NET jouw passie? Heb je ervaring in softwareontwikkeling op het Microsoftplatform en wil je dit ontplooien naar topniveau?

Wij zijn op zoek naar een

Optimact: Wie zijn wij?

Optimact wenst bedrijven te helpen in het verbeteren van hun voorraadbeheer en op het vlak van forecasting. Optimact heeft kennis en jaren ervaring in voorraadbeheer en forecasting vastgelegd en stelt deze ter beschikking van bedrijven. Deze kennis en ervaring is vertaald naar de Optimact tool waar de gebruiker de expertise automatisch krijgt aangereikt.

Wij beschouwen Optimact als een hulpmiddel om een bedrijfsdoel te halen: resultaten boeken. Zonder een aantal externe omgevingsfactoren, zoals processen en organisatie, aan te pakken levert de beste tool ter wereld geen resultaten. Optimact heeft daarom een toolkit opgezet die de tool als middel inzet om resultaten te boeken.

Optimact is een tool ontwikkeld waar men data uit verschillende ERP systemen kan halen door interfaces om vervolgens deze data rond voorraadbeheer en forecasting te gaan optimaliseren. De tool maakt het ook mogelijk om bestelvoorschriften te genereren en om analyses te doen op vlak van voorraadbeheer.

Gebruikers hebben geen boodschap aan ingewikkelde opzetten. De gebruiker wordt volledig aangestuurd op basis van excepties: de gebruiker hoeft enkel in te grijpen bij uitzondering en Optimact beheert automatisch de standaardsituaties. Optimact is opgezet om zo intuïtief mogelijk te kunnen gebruikt worden en nauw aan te sluiten bij de bedrijfsprocessen.

Meer informatie kan ook gevonden worden op www.optimact.com

Functieomschrijving:

Als developer zal je instaan voor het verder ontwikkelen van Optimact hoofdzakelijk in .NET. Daarnaast sta je in voor het onderhouden van de bestaande Optimact applicatie. Het wiel is al uitgevonden en jij zorgt samen met onze business consultants dat het rolt en zijn traject verder zet naar nieuwe horizonten. Je hebt genoeg analytisch inzicht om mee te denken aan oplossingen en de implementatie ervan. Tevens sta je nauw in contact met de eindgebruikers en zal je instaan voor het geven van ondersteuning op vlak van technische issues.

Uw profiel:

  • Je hebt een bachelor of master in informatica of gelijkgesteld door ervaring
  • Je hebt ervaring met .NET
  • Je hebt ervaring met HTML en ASP.NET
  • Je hebt ervaring met MS SQL Server
  • Je spreekt Nederlands en Engels, Frans is een pluspunt
  • Je bent flexibel, gedreven en een team player
  • Je bent in staat zelfstandig oplossingen te vinden met een combinatie van creatieve, pragmatische en analytische werkaanpak

Wat bieden wij:

Je komt terecht in een stabiele, dynamische en innoverende omgeving.

Je krijgt de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via opleiding en training-on-the-job en je krijgt reële doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Je ontvangt een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

Graag uw CV sturen naar [email protected]

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *