Dossierbeheerder – Vertaler (Spaans/Engels) (M/V) ()

Beschrijving:

U verzorgt de algemene administratieve behandeling van zendingen, correspondentie, verslagen, etc. van projecten en werven betreffende de toegewezen wereldregio.
U staat in voor de administratieve afwerking van prekwalificatiedossiers en aanbestedingen en verzorgt het bijhorende vertaalwerk.

U beschikt over een masterdiploma toegepaste taalkunde met talencombinatie Spaans/Engels. U bent vertrouwd met de meest courante informaticatools en u hecht belang aan nauwkeurig werk.

Bij ons moet het vooruitgaan. Jan De Nul Group is namelijk actief op drie verschillende domeinen: de baggersector, de civiele bouw en de milieusector. Het echte werk dus, met resultaten die ons een internationale reputatie hebben verzekerd. Aan de basis van dat succes ligt een team van 5942 medewerkers wereldwijd   een team dat niet stilzit en dagelijks bijdraagt tot onze onstuitbare groei. Geen strakke bedrijfscultuur in ons bedrijf, wel een opvallend ruim jobaanbod voor mensen die ook graag beweging zien in hun carrière.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *