Elektromechanieker ()

Beschrijving:

Als technieker werk je all-round voor de optimale machine-inzetbaarheid binnen het equipment van de productiesite. Je staat in voor het preventief onderhoud van de machines en voorziet op geregelde tijdstippen controles, smeerbeurten en aanpassingen. Daarnaast voorzie je ook het et curatief onderhoud. Bij pannes voorzie je troubelshooting en je vervangt of herstelt defecte mechanische stukken. Dit conform de onderhoudshistoriek, de onderhoudsplannen en rekening houdend met productiewijzigingen en machines in gebruik. Hierbij werk je nauw samen met de projectingenieur.

Je genoot een technische basisopleiding richting elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring. Mits schoolverlater heb je een technische bachelor elektromechanica en ben je bereid om onsite te leren en te groeien. Mits ervaring heb je bij voorkeur reeds ervaring met preventief en curratief onderhoud binnen een machinepark. Je werkt oplossingsgericht en denkt mee naar mogelijkheden.

Je komt hier niet terecht binnen een internationaal bedrijf met duizenden medewerkers, maar wel binnen een kleine, dynamische en jonge groep van zo’n 15 medewerkers. De productie unit is nu 2 jaar operationeel en kent een sterke groei. De firma kan voorzien in een gepaste opleiding en begeleiding en voorziet in opleiding (denk aan hoogtewerker, heftruck en andere).

Jan Goris
+32 490/57.55.73

Onze klant kent meerdere vestigingen in België. De firma is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en commercialisatie van additieven voor de vee -en visteelt. Ter versterking van hun vestiging in Kallo kijken wij uit naar een Elektromechanieker (m/v).

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *