Embedded software engineer ()

Beschrijving:

Wilt u als embedded software engineer liefst ook een enigszins gevarieerd takenpakket in een bedrijf waaraan u mee kan bouwen? Dan is deze functie bij Belparts vast bingo voor u.

Belparts is een top notch producent van HVAC componenten. Zij bieden klanten de mogelijkheid om de energie-efficiëntie samen met het comfort in gebouwen te verbeteren.
Ze ontwikkelen vooruitstrevende nieuwe HVAC producten die ver uitsteken boven de state-of-the-art in de markt. Om deze hoge standaard in productinnovatie te bereiken, worden de krachtige mogelijkheden van elektronica en embedded software gecombineerd met de hydraulische systemen.
Het recent op de markt geïntroduceerde Dynamic Flow Networking (DFN) concept komt in een volgende fase van ontwikkeling. Deze natuurlijke groei veronderstelt de verdere uitbouw en ontwikkeling van zowel hardware als software.

Als embedded software engineer hebt u een belangrijke en multifunctionele rol in het R&D team:

– Hoofdzakelijk ontwikkelt u betrouwbare embedded software, op basis van de product specificaties en geoptimaliseerd binnen de mogelijkheden van de hardware en de gevraagde implementatiesnelheid
– U werkt een formeel, eenduidig en traceerbaar proces uit voor ontwikkeling en documentatie en houdt dat up-to-date.
– U draagt actief bij in het testen en karakteriseren van onze producten. Hierdoor wordt de specifieke Belparts know-how verder uitgebouwd.
– Onderhoud, ontwikkeling, optimalisatie en documentatie van onze software voor het hydraulisch testlabo (LabView) neemt u ook voor uw rekening.
– De Windows gebaseerde software voor onze test- en programmatietools en onze tool voor klanten, ontwikkelt u verder.
– U neemt deel aan code reviews.

– Master in engineering (ir/ing) in Elektronica, ICT of Computer Sciences en bij voorkeur enige ervaring in ontwikkeling van embedded software.
– U hebt een goede kennis van C en bent enigszins bekend met de principes van object georiënteerde  programmatie.
– U bent al in aanraking gekomen met Windows gebaseerde software.
– Kennis aangaande HVAC kunnen wij u   leren en is niet vereist.

– Een sterk en innovatief bedrijf waar mensen het verschil maken. Elk teamlid draagt bij via teamgeest en de inzet van zijn/haar talenten zodat Belparts de markt blijvend overtreft.
– De mogelijkheid om uw kennis te verdiepen – om zo nog meer te halen uit de technologie – en te verbreden naar gebruik van verschillende programmeertalen en ook praktisch bezig te zijn op de testsystemen en bij het oplossen van problemen uit de field.

Stuur uw CV en motivatiebrief tav Msc Gerda Devos naar [email protected]
U mag rekenen op een snelle en vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur.
Voor meer informatie: https://www.insel.be

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *