Fiscalist (M/V) ()

Beschrijving:

U structureert voorstellen voor het fiscaal beheer van projecten in binnen- en buitenland. U berekent belastingen voor aanbestedingen van projecten en geeft advies inzake belastingclausules in de tenderdocumenten. U staat in voor de tax compliance op onze diverse buitenlandse werven.

Verder verleent u fiscale bijstand aan boekhouding, aankoop en area controllers inzake vennootschapsbelasting, personenbelasting, BTW en douanerechten.

U bent Master in de Rechten of Toegepaste Economische Wetenschappen, met richting Fiscaliteit. U hebt reeds ervaring met vennootschapsbelasting en meer specifiek transfer pricing in een internationale omgeving. U bezit een stevige BTW-basiskennis.

Bij ons moet het vooruitgaan. Jan De Nul Group is namelijk actief op drie verschillende domeinen: de baggersector, de civiele bouw en de milieusector. Het echte werk dus, met resultaten die ons een internationale reputatie hebben verzekerd. Aan de basis van dat succes ligt een team van 6053 medewerkers wereldwijd   een team dat niet stilzit en dagelijks bijdraagt tot onze onstuitbare groei. Geen strakke bedrijfscultuur in ons bedrijf, wel een opvallend ruim jobaanbod voor mensen die ook graag beweging zien in hun carrière. Momenteel zijn we op zoek naar:

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *