Functioneel analist – Programmeur COBOL ()

Beschrijving:

Onze klant is een stabiel bedrijf, gevestigd in Kortrijk. Op vandaag stellen we meer dan 450 medewerkers tewerk, verspreid over een aantal vestigingen in West-Vlaanderen. Nu willen we ons ICT platform gaan verder ontwikkelen door de implementatie van een uniform ERP Pakket. Daardoor zijn we nu op zoek naar een gedreven Functioneel Analist Programmeur.

Functiebeschrijving:

– Je brengt de bedrijfsprocessen in kaart en vertaalt die naar logische ICT procedures. – Je schrijft en brengt verbeteringen aan in applicaties. – Je helpt mee de juiste keuze voor ons nieuw ERP-pakket te maken – Je begeleidt de medewerkers bij de training en verder gebruik van het ERP pakket. – Je volgt de verdere uitrol van het ERP pakket op in alle vestigingen. – Je rapporteert aan de ICT manager.

Profiel:

– Je genoot een opleiding Bachelor Informatica of bent gelijkwaardig door ervaring. – Je kan terugblikken op een eerste werkervaring binnen ICT of Functionele Analyse en was actief betrokken bij de implementatie van een ERP pakket. – Aangezien onze huidige applicaties in COBOL draaien, is een goede kennis van COBOL aangewezen – Je bent communicatievaardig en kan goed luisteren om de achterliggende processen of boodschappen correct in kaart te brengen. – Je spreekt vlot Nederlands en hebt een goede kennis Frans.

Aanbod:

Een financieel gezond bedrijf, een klein maar gedreven ICT team van collega’s en een aantrekkelijke verloning, dit alles in een filevrije omgeving.

Interesse?:

Grijp deze kans tot een volgende stap in je professionele carrière. Heb je echter eerst nog een aantal vragen, bel dan op 056 61 48 38. Na de kantooruren blijven we bereikbaar op 0474 42 10 52.
Wij garanderen een snelle en discrete behandeling van jouw kandidatuur.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *