R&D Medewerker EN Ontwerptekenaar gezocht!!!! ()

Beschrijving:

Dit productiebedrijf is één van de toonaangevende producenten van hoogwaardige, hedendaagse consumentengoederen in Europa. Vakmanschap, innovatie, diversificatie en een dynamische marketingstrategie liggen aan de basis van hun internationale succes.

Als R&D medewerker maak je deel uit van een vast team productontwikkelaars en designers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en kwaliteitsborging van technische deelprojecten bij de creatie van de nieuwe modellen in samenwerking met de marketingafdeling.

Naast de technische en administratieve ondersteuning van dit team bestaat uw taak er ook in innovatieve generieke projecten volledig uit te werken: nieuwe mechanismes, stik-en stoffeertechnieken, enz.

Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de wereldtop.

Je doorloopt de diverse stadia, gaande van concept, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie en toepassing in de afgewerkte meubeldelen. Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met prototypisten, productiemensen alsook onze externe leveranciers

Als ontwerptekenaar sta je in voor het volgende:

– Het creëren van technische 2D en 3D tekeningen, alsook het maken van CNC tekeningen.
– Ingeven van gegevens in de technische en logistieke bestanden.
– Opmaken van keuringsplannen en instructiefiches.
– Uitwerken van productie- en meetkalibers.
– Opstellen van test instructies.
– Implementeren van modelwijzigingen en kwaliteit- en productieverbeteringen.

Voor beide functies wordt respectievelijk het volgende van jou verwacht:

Je voltooide een technische opleiding, bij voorkeur als Industrieel Ingenieur Elektromechanica of Bachelor Elektromechanica. Je beschikt over een zeer goede kennis van CAD 2D/3D. Je hebt de nodige technische vaardigheden en competenties en hebt gevoel voor esthetiek. Je kent Nederlands, Frans en Engels.

Je voltooide een technische opleiding als ontwerptekenaar. Je beschikt over een zeer goede kennis van CAD 2D/3D. Je houdt van teken -en administratief werk en je werkt nauwkeurig. Je hebt de nodige technische vaardigheden en competenties. Gevoel voor esthetiek en design is een pluspunt.Je kent Nederlands, Frans en Engels

Een boeiende functie binnen een financieel kerngezond bedrijf in een mooie sector
– Een interne opleiding
– Een open werksfeer met korte communicatielijnen
– Een competitief salaris in functie van uw opleiding en ervaring
– Werk in een filevrije regio
– Doorgroeimogelijkheden

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *