Group Tax Compliance Consultant ()

Beschrijving:

.

* Je analyseert en (her)definieert procedures en processen om de fiscale rapportering uitgevoerd door de tax compliance advisor en het accounting departement te optimaliseren. Dit omvat ook het beheer van de fiscale informatie die nodig is voor het 5 jaren plan.
* Je volgt de nieuwe binnen-en buitenlandse belastingwetgeving en rechtspraak op. Je zorgt ervoor dat de bestaande procedures worden aangepast en geïmplementeerd.
* Je geeft training om ervoor te zorgen dat de beleidslijnen goed begrepen zijn en correct geïmplementeerd worden en je organiseert de toetsing van de correcte implementatie van deze beleidslijnen.
* Je neemt deel aan groepsprojecten om de (directe en indirecte) fiscale aspecten te analyseren van nieuwe productlanceringen en andere zakelijke initiatieven.
* Je ondersteunt de Tax Managers bij belastingcontroles en beheert de belastingdossiers/controles van Belgacom NV.
* Je coacht de tax compliance advisor.
* Je bent SPOC voor onze externe auditors.

* Je beschikt over een master diploma in Economie of Rechten of graduaat in Accounting en Tax aangevuld met een extra master in fiscaliteit .
* Je hebt minimaal 4-6 jaar relevante ervaring in Vennootschapsbelasting.
* Je hebt en goede kennis in Accounting, BE GAAP (IFRS en SAP is een troef).
* Je kan wettelijke verplichtingen vertalen naar werkbare oplossingen in een business omgeving;
* Je bent resultaatgedreven, een zelf-starter en gedisciplineerd.
* Je beschikt over goede analytische vaardigheden en cijfergevoel.
* Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
* Je kan prioriteiten stellen en verschillende, uitdagende groepsprojecten tegelijkertijd beheren.
* Je bent vlot drietalig ( N/F/E).

Een professionele en stimulerende werkomgeving in de telecommunicatiesector. Uiteenlopende carrièremogelijkheden in de Groep, kwalitatieve opleidingen in nieuwe technologieën, een erkende en rijke expertise. Wij bieden u een aantrekkelijk salarispakket aan en vele extralegale voordelen.

Belgacom Group International Services is het coördinatiecentrum van de Belgacom Groep. Verscheidene activiteiten (o.a. financiële en aankoopactiviteiten) worden gecentraliseerd binnen Belgacom Services om zo het meest efficiënte beheer te bewerkstelligen op groepsniveau. De treasury activiteiten maken hiervan deel uit. Andere diensten die door het coördinatiecentrum worden geleverd aan de Groep zijn tax services, shared purchasing, risk management en projectanalyse.

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.