Hoofd Projectleider ()

Beschrijving:

Naast de planning van eigen werven beheer je de werfplanningen binnen een business unit rioolrenovatie met projecten in regio Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Je verdeelt de binnenkomende orders over verschillende projectleiders maar neemt ook projecten voor eigen rekening. Je staat dus enerzijds in voor projectmanagement van a tot z, van na de verkoop tot oplevering van de werf. Daarbij komende de gekende taken zoals het bewaken van de bouwtechnische uitvoering, keuze in speciale technieken spuitbeton, GVP schaaldelen, enzovoort. Het leiden van de werfvergaderingen, aansturen van de werfleiders, enzovoort. Anderzijds begeleid je een team van projectleiders en junior projectleiders en coacht hen in hun dagelijkse activiteiten en de aansturing van hun team. Je bent verantwoordelijk voor het budget en rendement binnen de business unit en bewaakt de grenzen.

Je genoot een hogere bouwtechnische opleiding (bachelor of master bouwkunde) en heeft uitvoerende ervaring met projectmanagement binnen de burgerlijke bouwkunde en/of rioolrenovatie binnen een aannemingsbedrijf. Je bent hands-on en denkt mee met de firma. Door je technisch inzicht en je persoonlijkheid ben je in staat een team te leiden en te motiveren. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en denkt strategisch mee met de onderneming.

Hierbij geniet je een verantwoordelijke functie gekoppeld binnen een sterke en groeiende groep. Dit gekoppeld aan een ruim salarispakket met extra legale voordelen zoals een bedrijfswagen, laptop, gsm, groeps -en hospitalisatieverzekering en een winstdeelname.

Jan Goris
+32 490/57.55.73

Onze klant is een groeiende bouwonderneming binnen de provincie Antwerpen.
Door de groei van deze specialistische aannemer kijken wij uit naar Hoofd Projectleider (m/v) voor de business unit Rioolrenovatie.
 

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *