HR Manager Belgie ()

Beschrijving:

Onze klant is een multinationale organisatie actief in de wereldwijde verkoop van chemische grondstoffen. Ze maken deel uit van een US Equity groep en hebben vestigingen wereldwijd. Op vandaag realiseert de groep meer dan 10 miljard omzet. Door een strategische verandering van het huidige business model, dient ook de organisatie mee te evolueren en daardoor ontstaat de nood aan een nieuwe rol als HR Manager België.

Functiebeschrijving:

Je wordt, samen met je team, verantwoordelijk voor het HR gebeuren in de Belgische vestigingen: Een Sales Office ten zuiden van Brussel en een Productiesite in de buurt van Doornik. Je verdeelt je tijd over beide locaties. Je bent zowel intern als extern het aanspreekpunt voor alle HR – gerelateerde onderwerpen. In deze fase van change van het business model zorg je voor rust en stabiliteit en bouw je het vertrouwen in de organisatie verder uit. Kernfocus is België ( 2 vennootschappen, 150 medewerkers), maar gelet op de internationale matrixstructuur zijn er voldoende buitenlandse contacten en kunnen ze ad hoc beroep doen op je expertise. Je werkt heel breed. Je zetelt zowel in de OR als in het Veiligheidscomité als werkgeversafgevaardigde. Je stuurt twee interne medewerkers aan, 1 iemand die zich focust op implementatie van HR projecten en 1 die verantwoordelijk is voor de payroll. Je rapporteert zowel aan de Corporate HR Directeur in Frankrijk als aan de locale General manager, voor wie je een strategisch klankbord bent, en werkt heel nauw samen met het lokale managementteam.

Functievereisten:

  • Je genoot een hogere opleiding, eventueel aangevuld met een postuniversitaire HR management opleiding, zonder echter de voeling met de dagdagelijkse praktijk te verliezen.

  • Je kunt terugblikken op minstens 5 tot 10 jaar operationele ervaring binnen een professionele organisatie, bij voorkeur in een productieomgeving.

  • Je spreekt zeer goed Frans, met een zeer goede kennis van het Nederlands en je kan je, gelet op de internationale groep, vlot uitdrukken in het Engels.

  • Je bent een pragmatisch ingestelde HR professional. Je hebt in het verleden voldoende ervaring opgedaan met sociale relaties, Comp & Ben, juridische problematieken, enz..

  • Dat je discreet bent en het vertrouwen verdient van zowel directie als medewerkers staat buiten kijf.

Aanbod:

Deze functie geeft je alle kansen om je verworven ervaringen te gaan valoriseren en een stap voorwaarts te zetten in je HR carrière. Het aangeboden pakket is compleet en gelet op de sector en type organisatie, zeer uitdagend.

Interesse?

Grijp deze kans tot een volgende stap in je professionele carrière. Ga voor meer gedetailleerde info naar www.debrouwerconsulting.be/kandidaten-vacatures.php en laad er je CV in Word op. Heb je echter eerst nog een aantal vragen, bel dan op 056 61 48 38. Na de kantooruren blijven we bereikbaar op 0474 42 10 52.

Wij garanderen een snelle en discrete behandeling van jouw kandidatuur

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *