HR Project Consultant ()

Beschrijving:

Randstad Professionals HR is op zoek naar een HR Project Consultant voor een bedrijf gelegen in Oostende. Ben je een dynamische HR-Professional die uitdagende projecten wil realiseren? Wil je partner zijn van een sterke speler op de HR-markt? Randstad Professionals HR kan je interessante mogelijkheden aanbieden. Freelancer en werknemer welkom!

We zijn op zoek naar een consultant voor projectmatig werk. In dit concrete project zullen 2 taken behartigd worden. Enerzijds zal het strategisch plan voor HR in 2015 verder moeten worden uitgewerkt en geconcretiseerd in acties. In dat kader zullen er internationale contacten moeten worden gelegd met de regionale HR-afdelingen. Anderzijds zal er gewerkt worden rond internationale loopbanen. Eventueel kan het project aangevuld worden met taken rond classificaties en evaluaties.

Je hebt een uitgebreide algemene kennis van verschillende HR topics. Deze kennis heb je reeds toegepast door projectwerk te doen in een internationale context. Je bent zeer sterk in conceptueel en strategisch denken. Je spreekt en schrijft vlot Engels. Je beschikt over een grote dosis maturiteit en zelfstandigheid. Een Masterdiploma Psychologie is een groot pluspunt.

Dit is een opdracht van 2 dagen per week gedurende een drietal maanden, te starten in de maand januari. Freelancers meer dan welkom!

Interesse? Klik op onderstaande knop om te solliciteren voor deze vacature!

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *