HVAC Tekenaar / Ontwerper ()

Beschrijving:

 Als technisch tekenaar denk je mee naar de technische haalbaarheid en mogelijkheden op basis van de vooropgestelde specs van een klant. Je voorziet een voorontwerp en maakt een concept binnen Autocad en/of Solidworks in 3D. Bij goedkeuring detailleer je een installatie met oog op plaatsing van koeltogen, ijsvoorziening, kranen, nutsvoorzieningen, meubilair en dit met een totale integratie binnen het interieur. 

Je genoot een hogere technische opleiding (klimatisatie, elektromechanica, elektrotechniek of aanverwante) en hebt een eerste ervaring als technisch tekenaar. Ervaring binnen koeltechniek en/of interieurinrichting is gewenst. Daarnaast heb je een sterk technisch en visueel inzicht, je werkt vlot samen in een team en werkt klantgericht met oog op een kwalitatieve projectrealisatie.

Je komt terecht binnen een groeiende onderneming en specialist in zijn vak waarbij je kan groeien en kan meewerken aan mooie projecten. Zij voorzien een gepast salaris aangevuld met extra legale voordelen.

Jan Goris
+32 490/57.55.73

Onze klant gelegen in Ekeren (B-2180) is specialist in gekoelde RSV en inox meubelen. Van concept tot plaatsing en dienst naverkoop voorzien zij realisatie van totale projecten binnen de commerciële koeling. De firma nam zonet ook een interieurspecialist over en verhuisde van Antwerpen naar Ekeren. Ter versterking van hun team kijken wij uit naar een Technisch Tekenaar / Ontwerper (m/v).

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *