Interconnect & Fraude Consultant Ndl/Eng/Frans/Arabisch ()

Beschrijving:

Harvey Nash België is een Human Resources Solution Provider in de breedste zin van het woord. Tot voor kort waren we vooral gekend voor onze sterkte in ICT. Gezonde ambitie maakt dat we onze business uitbreiden vanuit Gent met focus op: Sales & Marketing, Finance, Aankoop & Logistiek, Engineering, Administratie, HR, Legal en het Grafische. En dit zowel vaste jobs als tijdelijke opdrachten (uitzendwerk).

Onze klant is actief als toeleveranciers van de telecomsector.

JOBOMSCHRIJVING

Als ‘Interconnect & Fraude Consultant’ krijg je ownership over contracten die door je collega’s van de sales worden binnengebracht (klanten worldwide).
Dit maakt dat je op basis van het contract en de gewenste services een actieplan gaat opstellen: nagaan wat de klant wenst (services, tijdstippen en manier van terugkoppelen), organiseren en opvolgen van de testen, uit excel sheets de interpretatie van de testen gaan genereren en naar de klant toe rapporteren. Om dit te kunnen doen heb je vele interne contacten binnen de firma om dit alles tot een goed einde te brengen.

PROFIEL

Je behaalde net je Master in een Talenopleiding, en je beheerst het Nederlands, Engels, Frans en Arabisch zo goed als op perfecte wijze. Je hebt geen schrik van technische omgevingen en beschikt over de nodige cijfermatigheid en het leervermogen om deze zaken onder de knie te krijgen.

Indien je een eerste korte professionele ervaring kan voorleggen op een klantendienst of functie waarin je projectmatig werkt, dan heb je meteen een troef in handen. Je hebt een degelijke kennis van Excel of bent voldoende cijfermatig om je er snel vertrouwd mee te maken. Je voelt je thuis in een open landscape omgeving.

Je behaalde recent je masterdiploma en bent onmiddellijk beschikbaar.

AANBOD

Jij hebt je talen in petto en onze klant voorziet een grondige opleiding zodat je de techniciteit van de services onder de knie kan krijgen. Dynamische sfeer, openlandscape omgeving en internationale context. Glijdende uren. Aantrekkelijk pakket voor starters met extra-legale voordelen.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *